In CVO M&T MERCHTEM-TERNAT moet de boog niet altijd gespannen staan

C21

In CVO M&T MERCHTEM-TERNAT moet de boog niet altijd gespannen staan

Editiepajot_ingezonden_cvo_m_t_januari_2015
 
Editiepajot_ingezonden_cvo_m_t1_januari_2015
 
Editiepajot_ingezonden_cvo_m_t2_januari_2015
 
Editiepajot_ingezonden_cvo_m_t3_januari_2015
 
Editiepajot_ingezonden_cvo_m_t4_januari_2015
 
Editiepajot_ingezonden_cvo_m_t5_januari_2015
 

In CVO M&T worden dagelijks tientallen cursussen ingericht. Honderden cursisten volgen er opleidingen van diverse aard, gaande van computerlessen over talen & NT2, bedrijfsbeheer en secretariaatsmedewerker, naar kooklessen, naaien, kleuradvies, bloemschikken, juwelen ontwerpen, cultuurlezingen, enzovoort.

Kerstfeestjes - Dat hierbij al eens een zijsprongetje wordt gemaakt naar een extra activiteit spreekt voor zich. Deze week werd in elke les tijd uitgetrokken om in een gezellig samenzijn de kerst- en feestdagen al te vieren. De bijhorende hapjes en drankjes werden beslist gesmaakt!

 

Seniorenweek - Wist je dat zo’n 500 senioren aan ons CVO les volgen: informatica, talen, koken, … Dus konden we de seniorenweek niet ongemerkt voorbij laten gaan:  het cvo zette onze senioren in de bloemetjes om hen te bedanken voor hun aanwezigheid en inzet. Dit alles gebeurde in al onze vestigingen in Merchtem, Ternat, Asse, Dilbeek, Itterbeek, Liedekerke, Roosdaal en Sint-Katharina-Lombeek.

 

Cursisten op stap - Leuke culturele uitstappen, zoals een bijwonen van Reyers Laat, een rondleiding in de bib voor anderstaligen, een flamencovoorstelling, film- of theaterbezoek, en regelmatig een stads- of regiotrip verrijken de ervaringen van onze taalcursisten. Fotoverslagen van een greep uit onze activiteiten vind je op www.cvomt.be.

 

Kortom - Dat dit alles de onderlinge band van sociaal contact aanhaalt, en het gevoel van samenhorigheid versterkt hoeft geen betoog. Misschien kan het ook voor u een stimulans zijn om, in deze dagen van goede voornemens, te denken aan een ontspannende en stimulerende opleiding in CVO M&T! 

 

In januari starten nog heel wat nieuwe modules, workshops, lezingen en wandelingen. Ontdek ze snel op onze website www.cvomt.be!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jan 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 24 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 21 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024

archief