Noise Gate zoekt lokale helden in TERNAT en VILVOORDE

C21

Noise Gate zoekt lokale helden in TERNAT en VILVOORDE

Lokale_helden
 

Ben jij een DJ, solomuzikant of een band uit de regio TERNAT? Schrijf je dan in voor Lokale Helden Ternat en wie weet maak jij kans om op een podium terecht te komen op donderdag 30 april 2015!

Studio Noise Gate en de gemeentelijke jeugddienst bieden 5 bands en 4 DJ's graag een podium aan om hun muzikaal talent in de kijker te zetten en dit onder professionele begeleiding van muzieklabo Noise Gate vzw.

Bezorg jouw demo ten laatste op 18 maart aan Kristien@noisegate.be of jeugddienst@ternat.be

Andere aktiviteiten van de Rockschool Noise Gate op de Assesteenweg 218 in 1742 Ternat (Sint-Katherina-Lombeek) :

23 FEB - 16 MAR: Sinds Apple het Logic Pro-pakket op de markt bracht in een zeer goedkope bundel, met een indrukwekkende resem virtuele instrumenten, effecten en andere utilities, is er absoluut geen reden meer om dit fantastische programma links te laten liggen. 

 cursus MUZIEKPRODUCTIE: songs maken op computer

24 FEB - 17 MAR: Of je nu pop, rock, dance, hiphop of klassiek getinte doomcountry maakt, als je veel meer wil weten over songs maken op computer, is dit dé cursus voor jou! Je mag ook eerder gemaakte songs mee brengen voor feedback!

cursus MUZIEKTHEORIE 3.0 voor songwriters, producers en DJ's

25 FEB - 18 MAR:  In deze gebalde cursus van 4 avonden maak je op een leuke, eenvoudige en hippe wijze kennis met de basis van de muziektheorie, volgens de noden van de moderne songwriters / producers / DJ's. Geen suffe ver-van-mijn-bed-theorie in deze les, maar een op maat gemaakte spoedcursus versie 3.0, die je jaren gevloek en frustratie zal besparen en je keihard op weg zal helpen naar je wereldhit!

cursus  ABLETON LIVE

26 FEB - 19 MAR:  Op zoek naar die ene toepassing die je in staat stelt om elektronische muziek te maken met een echte live-touch? Dan heb je die absoluut gevonden in Ableton Live.

 cursus  MIX- EN MASTERTECHNIEKEN

27 FEB - 20 MAR:  In deze vierdelige cursus nemen we op een heel overzichtelijke manier alle belangrijke mix- en mastertechnieken onder de loep en overstelpen we je met zeer handige tips & tricks en do's-and-don'ts.

Er is ook ruimte voorzien voor persoonlijke mixproblemen. Je mag zelfgemaakte songs/opnamesessies mee brengen om in de les te mixen/masteren!

workshop  SONGS MASTEREN

20 MAR: In deze workshop nemen we op een heel overzichtelijke manier de belangrijke mastertechnieken onder de loep en geven je een heleboel tips, tricks, do's-and-don'ts.
Iedereen kan vragen stellen en deze items worden opgelost in de cursus. Je mag zelfgemaakte songs/opnamesessies mee brengen om in de les te masteren!

Meer info op www.noisegate.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2015
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief