TERNAT - Ga samen met Tijl in prettige therapie

C21

TERNAT - Ga samen met Tijl in prettige therapie

Editiepajot_ingezonden_toneeltijlternat_02032015

Hun voorbije productie was nogal traumatisch, dus de Tijlers hebben beslist om even in therapie te gaan. En ze nodigen hun publiek uit om mee te gaan! De excentrieke Suzy Bernstein organiseert een groepstherapie waarbij de deelnemers een nachtje opgesloten worden. Kom ontdekken wat er die nacht allemaal gebeurt. Het belooft erg spannend te worden!

De patiënten van Suzy Bernstein kennen elkaar van haar noch pluim en dat zorgt voor heel wat geestige situaties. Iedereen worstelt met zijn eigen probleem en heeft een andere achtergrond. Tijdens de nachtelijke therapie komen er dan ook heel wat emoties, verlangens en frustraties naar boven. Stilaan begint iedereen zich af te vragen of een nacht opsluiting met onbekenden wel een goed idee was.  Zeker wanneer blijkt dat iemand een verborgen agenda heeft. Het verhaal neemt plots een spannende wending voor de deelnemers van de therapie…

 

De nacht van Suzy Bernstein wordt geregisseerd door Guido Degrieck die zijn pluimen bij Tijl al verdiende met komische stukken zoals Foei, minister! en Wachtzaalstory. Ook deze keer wordt het een komedie, maar nu met elementen uit het thrillergenre. Het stuk is een meesterlijke satire op de psychotherapie. Kortom, een avondje toneel om van te smullen.

 

ToneelTijlTernat speelt De nacht van Suzy Bernstein op donderdag 26 maart, vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart. De voorstelling start telkens om 20 uur in CC De Ploter. Kaarten kosten 10 euro* en zijn verkrijgbaar aan de balie van CC De Ploter of op www.ccdeploter.be.

*de ticketprijs van 10 euro is exclusief een reserveringskost van 50 cent per ticket voor de online ticketdienst mijnevent.be en eventuele betalingskosten per reservatie.

 

Voor meer informatie over ToneelTijlTernat, ga naar www.toneeltijlternat.be.

 

Contactpersoon ToneelTijlTernat: Kaat Raspé, 0478/77.73.49

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 16 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 06 mrt 2024

archief