TERNAT - Café Ambiorix brengt optredens en eetevenementen

C21

TERNAT - Café Ambiorix brengt optredens en eetevenementen

Cafeambiorixbazinmetdochter2
Auto's en toebehoren zijn de passie van de man van Patricia, en dat merk je ook aan de inrichting van het retrocafé.
 
Attic7_groepsfoto
De Pajottenlandse coverband Attic7. Ze repeteerden op zolder en waren met zeven. Zo eenvoudig is de verklaring van de naam van de groep.
 
Image
In de zomer wil Patricia ook graag een groter terras.
 

In november toverde Patricia Anzaldi het oude café Den Hoek aan het einde van de Meersstraat om tot café Ambiorix, een gezellig volkscafé in retrostijl waar al eens gedanst wordt, een kaartje gelegd of op de pitjesbak gespeeld. Electronische spelen houdt Patricia liever buiten. In de zomer wil ze ook graag een gezellig terras uitbouwen.

Om nog wat meer leven in de brouwerij te brengen organiseert Patricia op zaterdag 9 mei een optreden van de Pajotse coverband ATTIC7, een groepje gedreven muzikanten uit Roosdaal en omstreden met de schitterende jonge zangeres Melissa Van Schepdael uit Leerbeek.

Patricia heeft nog heel wat meer ideeën voor aktiviteiten: zoals een karaoke, een zomerbarbecue, een  fuif en nog optredens. Voortaan wordt er ook spaghetti en croque monsieur geserveerd bij Ambiorix.

Bierkaart

Elke maand wordt er ook een nieuw bier gelanceerd. Nu is dat de Deugniet van Brasserie du Bocq in de Condroz. Binnenkort wordt ook La Trappe toegevoegd aan de bierkaart, een bier dat sinds 1884 gebrouwen wordt door brouwerij de Koningshoeven binnen de muren van de Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven te Berkel-Enschot. De naam La Trappe is afkomstig van de Franse abdij ‘Notre-Dame de la Grande Trappe’ in het Normandische Soligny-la-Trappe, ook wel ‘La Trappe’ genoemd. Dit is de bakermat van de Trappisten. Al sinds 1140 bestuurden benedictijnen er een kapel en later het cisterciënzersklooster ‘La Trappe’.

www.attic7.be/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2015
EP
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief