TERNAT gaat met belgerinkel naar de winkel

C21

TERNAT gaat met belgerinkel naar de winkel

Belgerinkel2016fiets_p1000414
 

Ook dit jaar kun je weer prachtige prijzen winnen wanneer je te voet of per fiets je boodschappen doet in één van de buurtwinkels die deelnemen aan de actie 'Met belgerinkel naar de winkel. Vraag je lotjes en maak o.a. kans op een prachtige fiets. Met deze aktie wil het gemeentebestuur de inwoners aanzetten om meer boodschappen te doen per fiets of te voet.

De deelnemende handelszaken, besturen, bibliotken, enz. vind je op http://www.belgerinkel.be/index.php/Ternat

Hoe kun je prijzen winnen

  1. Registreer de unieke code van je Belgerinkel-lot via tombola.belgerinkel.be, beschikbaar vanaf 30 april, om mee te dingen voor de nationale prijzenpot.
  2. De dag van registratie van je lot maak je kans op de prijs van de dag, beschikbaar vanaf 30 april. 
  3. Op het einde van de dag verschijnt de naam van de winnaar van de dagprijs op tombola.belgerinkel.be. Elke winnaar wordt ook persoonlijk verwittigd via de contactgegevens die hij/zij doorgaf bij registratie.
  4. Je kan je code een dag, een week of zelfs nog langer na ontvangst registreren. Maar na zondag 5 juni 2016 wordt de registratie afgesloten.
  5. Je kan dus kiezen om een bepaalde prijs te winnen. Je kan ofwel meerdere loten op één dag registreren, of je spreidt je loten en maakt zo kans op verschillende prijzen.
  6. Klanten die hun lot deponeren in een Belgerinkel-box maken daarbovenop kans op de prijzen van de gemeente. Noteer je contactgegevens op het lot alvorens het te deponeren. De boxen zijn tot en met 6 juni 2016 o.a. te vinden in de openbare gebouwen van jouw gemeente.
  7. Op het einde van de campagne trekt jouw gemeente de winnaars voor de prijzen van de lokale prijzenpot. In iedere gemeente is alvast minstens één Minerva fiets te winnen. Meer informatie vind je vanaf de start van de campagne op de Belgerinkelpagina van jouw gemeente.

     

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2016
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024

archief