TERNAT - Er zit Muziek in de Kiem!

C21

TERNAT - Er zit Muziek in de Kiem!

Gbs_affiche_schoolfeest__musical_2016
 

Zondag organiseert de gemeentelijke basisschool De Kiem Wambeek haar jaarlijkse schoolfeest. Dit jaar geen gewoon schoolfeest, want… er staat een “Musical” op het programma! In het kader van het jaarthema ‘Er zit Muziek in de Kiem’ werden de activiteiten muzikaal doorgetrokken. De kleuters treden op in het Parochiehuis Sint-Remigius in Wambeek en zullen er verschillende voorstellingen naar voor brengen van hun musical ‘We gaan op berenjacht!’. Voor de lagere school is er randanimatie op de vestiging van de Langestraat, met name workshops ‘djembé’ en, jawel, ‘viool’! Alle ouders, vrienden, kennissen en sympathisanten zijn uiteraard ook van harte welkom voor een hapje en een tapje tijdens het Schoolfeest!

Zoals elk jaar organiseert de gemeentelijke basisschool De Kiem in Wambeek een schoolfeest en dat wordt gevierd! Aangezien het team koos voor een muzikaal thema werd het muzikale al een heel schooljaar in de kijker gezet: ‘Peter en de Wolf’ op het grootouderfeest, een kerstkoor op de Kerstmarkt, een muzikaal Eetfestijn, muziek tijdens workshops in de klassen, en nu de slotact: de “Musical”. ‘We gaan op berenjacht’ is een kleutermusical op basis van het prentenboek van M. Rossen en H. Oxenbury, dat op maat van de kleuters werd aangepast voor de musicalvoorstelling. Onder begeleiding van een papa van de school die op school stage liep voor een bijkomende opleiding ‘Musiceren met jonge kinderen van 4 tot 8 jaar’ werd deze kleutermusical uitgewerkt in samenwerking met de kleuterschool, hoofdzakelijk met de leerlingen van de derde kleuterklas. Een heel jaar werd hierrond gezwoegd en gezweet om het resultaat tot een mooi einde te brengen.
De kleuters treden vier keer op en tegelijkertijd worden er workshops georganiseerd voor de grotere kinderen. Djembé en viool staan op het programma om de oudsten te animeren terwijl hun kleine broertje of zusje optreedt.
Wie gewoon graag een hapje of een drankje komt meepikken, kan gerust een plaatsje nemen op de speelplaats waar u kan genieten van lekkere frietjes en hamburgers, een ijsje en allerhande drankjes kan nuttigen.
Wanneer: zondag 29 mei 2016
Waar:
Parochiehuis St-Remigius Wambeek, Pol de Montstraat – Musical om 13u30 – 14u30- 15u30 – 16u30
Workshops/randanimatie: Langestraat 4 – 13u15 – 14u15 – 15u15- 16u15
Eet- en drankgelegenheid: speelplaats Langestraat 4
Tijdstip: vanaf 13u15     
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2016
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024

archief