WAMBEEK - Internationale straattheater artiesten STRAPATZEN

C21

WAMBEEK - Internationale straattheater artiesten STRAPATZEN

Aff2016
 
Aff2016bis
 
Witty-look1
Uit Japan komt het duo Witty Look op monocycle. Hij is een wereldkampioen monocycle, zij een gekende comédienne in Japan. Samen brengen ze een hilarische en acrobatische act.
 
Bencha
De groep Bencha brengt luchtacrobatie.
 
Dyvinetz
Dyvinetz
 
Quetzalqoatl
De Mexicaanse groep Quetzalqoatl brengt ons bij het vallen van de avond een indrukwekkend en energiek ritueel Azteeks vuurspektakel
 

Tijdens het gratis StraPatZen festival strijken er op 7 augustus  weer een heleboel Internationale artiesten strijken neer in de straten van Wambeek.

Net als de voorbije jaren zijn de organisatoren van het StraPatZen festival erin geslaagd een bonte schare nationale en internationale artiesten te strikken. Naast een aantal Belgische topgroepen zijn bijna alle windstreken vertegenwoordigd met o.a. acts uit Japan, Mexico, Duitsland, UK, Spanje en Nederland.

Uit Japan komt het duo Witty Look op monocycle. Hij is een wereldkampioen monocycle, zij een gekende comédienne in Japan. Samen brengen ze een hilarische en acrobatische act. Teatro Pavana uit Nederland zal aanwezig zijn met ‘giraffen’. Hun landgenoten van de groep Bencha brengen luchtacrobatie aan het tissue. Een spectaculaire trampoline show wordt verzorgd door het Belgische Cirqulation Locale.
Vanuit Spanje is er een doorlopende opstelling van 25 behendigheidsspelletjes, waar groot en klein zelf hun acrobatieskills kunnen testen.
"Dit jaar sluiten we af vol vuur", zegt Jan Raspoet van Midzomer Wambeek. "De Mexicaanse groep Quetzalqoatl brengt ons bij het vallen van de avond een indrukwekkend en energiek ritueel Azteeks vuurspektakel."
En er is nog veel meer … alle info vind je op www.strapatzen.be
Zoals ieder jaar wordt dit dubbelprogramma op zaterdag 6 augustus eerst opgevoerd in Sint-Pieters-Leeuw waarna de hele karavaan op zondag 7 augustus verhuist naar Wambeek.
In Wambeek treden naar aanleiding van een internationaal jeugd-circusfestival in Leuven nog extra een Italiaanse en een Estse percussiegroep aan. En ook dit jaar organiseert de Gezinsbond Wambeek vanaf 15u de tweedehands speelgoedbeurs.
Het spektakel start zaterdag om 16u in Sint-Pieters-Leeuw rondom De Rink. In Wambeek centrum beginnen we er op zondag om 15 uur aan.
Alle info is te vinden op www.strapatzen.be en nog belangrijk : het festival is gratis toegankelijk.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 aug 2016
Guido Van Cauwelaert
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 16 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 06 mrt 2024

archief