4de Hoevenementen in SINT-KATHERINA-LOMBEEK

C21

4de Hoevenementen in SINT-KATHERINA-LOMBEEK

Affichehoevenementen2016
 

Hoevenementen is ondertussen al aan de 4de editie toe! “Door het toenemende succes van dit gratis familiefestival op het einde van de zomervakantie zijn we genoodzaakt om uit te wijken naar een andere locatie. Op zondag 28 augustus bouwen we de Chiroweide aan de Muilemlaan om tot een gezellige festivallocatie, je kan er vanaf 's middags genieten van een leuke mix van optredens”, zegt Björn Kemps van Musikalo.

“Degusteer zeker een heerlijk streekbiertje of versterk de innerlijke mens met een hapje terwijl de kids zich uitleven op onze kinderanimatie”, vervolgt hij.. Net zoals vorig jaar is er een rommelmarkt. Vanaf 10u30 kan je daar rondsnuffelen en op zoek gaan naar de koop van je leven! Heb je na de grote schoonmaak nog wat schatten gevonden op zolder? Aarzel niet om je stand te reserveren op rommelmarkt@hoevenementen.be . Kostprijs: 1€/meter . Het Oldtimer event wordt dit jaar uitgebreid met een motorrit. We werken hiervoor opnieuw samen met oldtimerclub De Retro Vrienden om u een mooie rondrit door het pittoreske Pajottenland aan te bieden. De oldtimers vertrekken om 10u aan de hoeve en worden daar rond 17u terug verwacht. Info en inschrijvingen (tot 21 augustus) op www.deretrovrienden.be . Een groter terrein biedt ook nieuwe mogelijkheden. We hebben een ludieke “Schijt je Rijk” wedstrijd in het leven geroepen. Het concept is simpel. Vanaf 14u laten we een koe los op een afgebakend terrein. Dit terrein is onderverdeeld in vakken. U kan 1 of meerdere vakken kopen. De eigenaar van het vak waar deze koe zijn eerste “vlaai” dropt is de winnaar van de wedstrijd. Een vak kost 2 euro. Je kan deze aankopen bij de organisatie of de muzikanten van Musikalo.
“Zoals steeds proberen we bij het samenstellen van de affiche een leuke mix te vinden tussen verschillende muziekgenres. We kunnen dan ook met trots het volgende programma voorstellen”, zegt Sven De Strijcker:
12u30: Musikalo All Starz olv Tijl Verhaeghe Musikalo opent traditiegetrouw Hoevenementen. Dit jaar brengt het volledige orkest u een mix van popklassiekers. Ze worden hierin vocaal ondersteund door maar liefst 5 zangeressen van eigen bodem! Het dak gaat moet er al vanaf het begin af!
13u45: Sweetsalt We zetten de deur naar ons podium graag open voor lokaal talent. Dit jaar hebben we gekozen voor Sweetsalt. Met een muzikant uit eigen rangen brengt deze zeskoppige band een verhaal van zweverige popmuziek. Een mengeling van warme klanken en elektronica, een mengeling van intimiteit en dansbaarheid. Meer info op http://vi.be/sweetsaltband 15u15: Roadhouse Ternat moet zowat de enige plaats zijn in België waar deze Bluesrock band nog niet heeft opgetreden in hun lange carrière! Ontstaan uit de as van de legendarische "Pebbles", besluit bassist Luc G., een stevige blues-rockband neer te poten. Na enkele muzikale afspraken behoren ex- "Pebbles" en "The incredible time machine" drummer John V. met Paul E. "The Rectifiers" en Stan P. "The Dominators" tot een vaste waarde. Samen bouwen zij een reputatie op als een der beste Belgische live-acts. Meer info op http://www.road-house.be/ 17u00: Roots Op elke editie proberen we u de betere Belgische folk aan te bieden. We zijn er zeker van dat het dit jaar weer gelukt is met Roots. Deze groep jonge, beloftevolle muzikanten verovert in sneltempo de harten van alle folkliefhebbers. De essentie van Roots: Muzikale verhalen, waarmee deze (pop)folkband, met roots in het Dendermondse, mensen opnieuw wil verwonderen, inspireren en vooral gelukkig maken! Meer info op http://www.roots-music.be/ 19u: M.I.A.
M.I.A. is onze afsluiter dit jaar, en wat voor één! De nummers die ze brengen krijgen een eigen identiteit en worden in een heel ander jasje gestoken. Soms verrassend dansbaar, soms ingetogen klein. De frisse aanpak en het zichtbare plezier waarmee de band op het podium staat maakt van elk optreden een feest! Covers op wijze van de chef, het is M.I.A. Mortelmans In Akse, geheel voor U in het Nederlands! Meer info op http://vi.be/mortelmansinakse
 
Aarzel niet om je stand te reserveren op rommelmarkt@hoevenementen.be
Kostprijs: 1€/meter
De Muilemlaan begint naast RVT Sint-Carolus, net voorbij Cultuurcentrum De Ploter.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2016
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 24 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 21 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024

archief