ASSE - Mout & Baajk organiseert bierfestival “BIER en HOBBY”

C21

ASSE - Mout & Baajk organiseert bierfestival “BIER en HOBBY”

Editiepajot-ingezonden-foto-mout_baajk-01042014
Op de foto van links naar rechts : Gustaaf Denil (hobbybrouwer), Cliff Bruyninckx (uitbaater t' Kravaalkaffee), David Aelbrecht (organisator), Eddy d' Herde (hobbybrouwer), Karel Spinnael (hobbybrouwer), Bruno Reinders (brouwer Mort Subite Kobbegem)
 

Mout & Baajk is een organisatie van bierliefhebbers en zij organiseren op 8, 9 en 10 mei het evenement “BIER en HOBBY”.

Op donderdag 8 mei vanaf 19u zullen verscheidene hobbybrouwers hun passie presenteren. Buiten de talrijke foto’s en tools is er ook een compacte hobby-installatie aanwezig. Na de presentatie kan u al uw vragen kwijt aan de specialisten en is het ook mogelijk om hun geestrijk nat te proeven.

Op vrijdag 9 mei vanaf 19u is er een geleide bierdegustatie. Er zullen 5 bieren van verschillend allooi gewikt en gewogen worden op geur en smaak. Bij sommige bieren wordt dan ook de bijpassende kaas of chocolade geserveerd.

Op zaterdag 10 mei is er vanaf 15uur een happening met een presentatie van de brouwerij Mort  Subite waarbij ook verschillende biersoorten kunnen geproefd worden aan een aantal standjes op de binnenkoer (bij goed weer).

De toegang bedraagt  8€ per dag (incl. degustaties ). Reserveren is noodzakelijk en beperkt.

Stuur uw aanvraag met uw gegevens, de gekozen dag(en) en het aantal personen naar david.aelbrecht@gmail.com

In functie van het aantal gereserveerde dagen krijgt de bezoeker ook waardebonnen die recht geven op een gratis degustatie in het Kravaalkaffee, een geschenk van Louis De Bondt en een korting bon op een bierrecept in restaurant Den IJzerwinkel.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief