Henk Rijckaert te gast in cc ASSE

C21

Henk Rijckaert te gast in cc ASSE

Editiepajot-ingezonden-henk-rijckaert-17042014
ingezonden foto © Marco Mertens
 

Op vrijdag 25 april (20.30 uur) komt standup comedian Henk Rijckaert naar de cultuurzaal Oud Gasthuis in Asse. Met ‘Zwerm’ is de man al aan zijn vierde avondvullende show toe. De Standaard gaf Rijckaert een uitstekende vier sterren-recensie. Wie er graag bij wil zijn, kan tickets bestellen via www.ccasse.be en via 02/ 456 01 60.

Henk Rijckaert is sinds het dolle succes van de tv-reeks ‘Zonde van de Zendtijd’ een absolute smaakmaker bij het grote comedy-publiek. Hij begon jaren geleden als improvisator bij het Gentse improcollectief ‘The Lunatics’ en vond geleidelijk aan zijn eigen weg als comedian.

Met ‘Zwerm’ is de man alweer aan zijn vierde comedyvoorstelling toe. De Standaard gaf hem alvast een uitstekende vier sterren-recensie.

Misschien heb je ooit al eens een zwerm spreeuwen gezien. Misschien ook niet. Misschien ben je ooit door een zwerm dondervliegjes gefietst. Misschien ook niet. Misschien heb je ooit op TV een school vissen gezien. Misschien heb je geen TV.

De schichtige sierlijkheid waarmee een zwerm beweegt. Hoe de zwerm plots van richting verandert zonder dat één vogel piept: 'drie, twee, één, naar rechts!' Niemand zit aan het stuur, niemand bepaalt de richting. En toch gaan ze allemaal dezelfde kant uit.

In de zwerm bepaalt tegelijk iedereen én niemand waar het naartoe gaat.

Zo is het ook met ons. We gaan allemaal samen een richting uit. Wij als zwerm mensen. Niemand zit aan het stuur, het heeft geen zin te schreeuwen naar de chauffeur: 'naar links!'.

Want niemand is de chauffeur en we zijn het allemaal. Wij … de zwerm.

Henk Rijckaert, ‘Zwerm’, vrijdag 25.04.2014 – 20.30 uur, Cultuurzaal Oud Gasthuis, Asse

meer info over de avondprogrammatie van CC Asse: Joeri Van Mulders, stafmedewerker, T 02 456 01 64 en joeri@ccasse.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 apr 2014
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief