ASSE – ‘T Smiske lanceert nieuwe reeks workshops ‘gitaar met akkoorden’

C21

ASSE – ‘T Smiske lanceert nieuwe reeks workshops ‘gitaar met akkoorden’

Editiepajot-ingezonden-_t-smiske-29072014
ingezonden
 

Met een nieuwe reeks van 21 gitaarworkshops op 5 verschillende niveau’s zet ’t Smiske een succesvolle traditie van meer dan 25 jaar voort.  Noten kunnen lezen is bij de gitaarworkshops absoluut niet nodig, een opleiding in de muziekschool is evenmin een vereiste. Het is een ideale reeks van workshops voor mensen die het kampvuur bij de scouts willen mee begeleiden, die voor de klas wel eens een liedje willen spelen, die hun grote jeugddroom willen waarmaken, die gewoon muzikaal bezig willen zijn, die hun eerste muzikale stappen in groep willen zetten zonder de druk van ‘een optreden’, ...  Met ongeveer 100 cursisten is dit een uniek initiatief in de streek. 

Inschrijven kan vanaf 14 jaar (of 3de middelbaar) tot 88 jaar. Er wordt in 4 niveaus gewerkt startend met absolute beginners. Na het 4de jaar is er nog een uitbreiding onder de vorm van samenspel, zodat je nog vele jaren kan doorgaan. Tijdens de workshops passeren de meest verwachte én onverwachte nummers. Misschien zeggen ‘Let it be’, ‘Halleluja’, ‘Het is een nacht’, ‘Viva la Vida’ en ‘Maria’ je wel iets, om maar te zwijgen van ‘Country Roads’, ‘Mia’, ‘Knocking on heavens door’ of ‘She goes nana’.

Elke groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 19 personen. De reeks telt per niveau telkens 21 sessies van 1 uur en start in de week van 15 september. Er zijn lessen op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdagvoormiddag en zondag. Al naar gelang de inschrijvingen en het niveau van de inschrijvers kan de planning, de begeleider en exacte dag nog wijzigen.

De enige vereisten zijn dat je in het bezit bent van een ‘niet elektrische’ gitaar (we willen de buren ook niet teveel geluidsoverlast aandoen), een gezonde dosis goede moed en dat je bereid bent om zo nu en dan ook wat te oefenen.

Joris, Francis, Jeroen en Johan die elk al vele ‘gitaarkilometers’ op hun teller hebben staan, ontvangen zowel de anciens als de nieuwe gezichten graag voor de nieuwe reeks die start in de week van 15 september 2014.  De kostprijs voor de reeks workshops (ongeacht het niveau) bedraagt 105 euro. Op het einde van het seizoen biedt ’t Smiske de cursisten ook een gratis ‘gitaar’concert aan en tonen de cursisten van de samenspelgroep ook hun vorderingen aan het grote publiek.

Inschrijven kan via mail naar gitaarasse@gmail.com vanaf 8 augustus 2014. Alle praktische gegevens in verband met locatie en precieze tijdstip worden u dan per mail doorgestuurd.  Ook wie meer informatie wil in verband met de gitaarworkshops kan die via dat mailadres krijgen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jul 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief