ASSE - 15de muziekkamp van de Gildejeugd

C21

ASSE - 15de muziekkamp van de Gildejeugd

Editiepajot_ingezonden_muziekkamp_de_gildejeugd_01032015
 

Voor de vijftiende keer organiseert harmonie De Gilde uit Asse midden augustus een muziekkamp. Het muziekkamp, dat is pure fun, toonladders beklimmen, lachen-gieren-brullen... kortom, een constante afwisseling van in- en ontspanning. Het muziekkamp heeft plaats van 17 tot 23 augustus in het vakantiedomein Hoge Duin in Oostduinkerke, op wandelafstand van de zee!...

Het muziekkamp staat open voor muzikanten tussen 6 en 18 jaar die in de initiatieklas of het eerste jaar notenleer zitten en/of een instrument bespelen. Jonge muzikanten in spé - die pas in september 2015 met de initiatieklas of instrumentlessen starten - zijn dus ook welkom, zij krijgen een plaatsje in de percussiegroep.

 

Een kamp is steeds een aaneenschakeling van ‘rituelen’. Een ‘normale’ kampdag ziet er ongeveer als volgt uit: om ervoor te zorgen dat iedereen ‘s morgens meteen goed wakker is, is er een wekdienst met live muziek. Na het ontbijt is er een grote algemene repetitie. Tussendoor zorgt een enthousiaste begeleidersploeg voor knotsgekke spelen en de nodige beweging. Na het middagmaal zijn er partiële repetities (per graadsgroep) en net voor het avondmaal een tweede algemene repetitie. Ook een kamplied en -dans (videoclip) behoren opnieuw tot het programma. En met het slotconcert (gevolgd door een barbecue) zetten ze op zondag 23 augustus 2015 de kers op de taart.

 

Wil je er zeker bij zijn? Vraag dan naar het informatiefoldertje via info@degilde.be

Met jou er bij wordt het nog leuker!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief