Rob De Nijs met nieuw liedjesprogramma in CC ASSE

C21

Rob De Nijs met nieuw liedjesprogramma in CC ASSE

Editiepajot_ingezonden_foro_frank_jansen_rob-de-nijs-nieuwe-ruimte-cover
ingezonden foto © Frank Jansen

Op donderdag 2 april keert Rob De Nijs terug naar Asse. De zanger stelt in het Oud Gasthuis zijn nieuwe liedjesprogramma ‘Nieuwe Ruimte’ voor; opgehangen aan zijn nieuwe CD. In dit nieuwe album is er meer dan ooit plaats voor kleine, akoestische arrangementen waarmee De Nijs als geen ander een pur gevoel van romantiek weet te vertolken. Als vanzelfsprekend zingt hij nog altijd zijn grote hits. Tickets reserveren kan via www.ccasse.be en T 02/ 456.01.60.

Exact een jaar na zijn eerste succesvolle passage keert Rob de Nijs terug naar cultuurzaal Oud Gasthuis met het volledig nieuwe liedjesprogramma ‘Nieuwe Ruimte’, opgehangen aan de nieuwe cd.

 

De Nijs is een zanger met een in Nederland en Vlaanderen onvergelijkbare status. Hij staat al decennia aan de top en kan terugvallen op een onuitputtelijk repertoire. Waar andere artiesten vroeg of laat gaan leunen op het veilige en vertrouwde, blijft Rob de Nijs in beweging. Hij verraste zijn fans met zijn recente albums, waarop hij nieuwe muzikale wegen verkent. 

 

Met ‘Nieuwe Ruimte’ bracht de Nederlander eind vorig jaar een nieuwe CD op de markt. De nummers symboliseren het gevoel van vrijheid dat hij al een paar jaar ervaart. “Het is aan de ene kant een echt Rob de Nijs album”, zegt de zanger. “Een combinatie van nieuwe liedjes en covers die een nieuwe gedaante hebben gekregen". 

 

Zijn befaamde theatershows hebben dezelfde dynamiek. Als vanzelfsprekend zingt hij nog altijd zijn grote hits, maar grijpt ook terug naar mooie albumtracks.

 

Nog altijd pakt Rob graag stevig uit, maar er is ook meer dan ooit ruimte voor kleine, akoestische arrangementen. Terwijl hij zichzelf blijft vernieuwen, is er altijd die unieke stem. Een stem waarmee hij kan rocken, maar waar hij ook als geen ander een puur gevoel van romantiek weet te vertolken.

 

Meer info over het programma in CC Asse: 

Joeri Van Mulders, stafmedewerker – programmator CC Asse – T 02 456 01 64 en joeri@ccasse.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief