Succesvolle eerste kledingruil te ASSE

C21

Succesvolle eerste kledingruil te ASSE

Editiepajot_ingezonden_kledingruil_asse_21032015
 
Editiepajot_ingezonden_kledingruil_asse1_21032015
 

Op zaterdag 21 maart 2015 werd door Transitie Asse, Femma Asse Terheide en Soulmade voor de eerste keer een kledingruil voor dames in Asse georganiseerd.

De kleding werd binnengebracht tussen 14 en 15u. De organisatoren gaven afhankelijk van de kwaliteit van het kledingstuk per kledingstuk 1 of 2 “punten” in ruil. Tussen 15 en 17u kon men dan uit alle kleding kiezen, deze passen en in ruil voor “punten” meenemen naar huis. Tussendoor kon men genieten van “fair trade” drankjes van de Wereldwinkel. De overblijvende kleding werd geschonken aan In&Out uit Zellik die de nodige kledingrekken in bruikleen gaven voor de kledingruil.

 

Hoofdorganisatoren Veerle Meesseman (Femma Asse Terheide), Reinout Keymolen (Transitie Asse) en Sofie Van Nuffel (Soulmade) zijn tevreden: “44 dames kwamen kleding ruilen met elkaar. En we hoorden ook van een aantal mensen dat ze niet konden komen, maar het wel een mooi initiatief vinden.” Zegt Sofie.  “Voor ons als organisatoren was het ook leuk om op deze eenvoudige manier vele aanwezigen blij te maken. We gaan zeker nog kledingruilmomenten organiseren in de toekomst!” besluit Veerle.

 

Meer info en foto's zijn terug te vinden op de facebookpagina: https://www.facebook.com/events/1595689437310189/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief