pASSEpop pakt uit!

C21

pASSEpop pakt uit!

Editiepajot_ingezonden_affiche_passepop_-solden

Zaterdag 4 juli, de eerste soldenzaterdag, slaan de pop-upwinkels in Asse de handen in elkaar en organiseren verschillende activiteiten in en rond de pop-upwinkels.

Zo kan het jonge volk zich laten schminken in het Maartensteegje aan de etalage van Gust van Kelecom terwijl de mama's en papa's genieten van een gratis cocktail. De kindjes zelf krijgen een alcoholvrije cocktail met lekker vers fruit aangeboden. 

 

Vzw Pluspunt verwent je met Marokkaanse hapjes en de lekkerste thee, kinderkledij Yez in de Nieuwstraat trakteert op popcorn en een heuse goochelshow terwijl de buren van Yez, Huis van Marcel, je verwennen met snoepgoed, Vedett en Wereldwinkelchips. Bij Comptoir d'enfants krijgen de kinderen wat lekkers.

 

Om het nog leuker te maken, geeft het gemeentebestuur tweemaal een waardebon van 50 euro weg die je kan besteden in de winkels die de geschenkbon aanvaarden. Vanaf 4 juli is er in de 5 pop-upwinkels (Yez, Huis Van Marcel, Gust van Kelecom, Comptoir d'enfants en vzw Pluspunt) telkens een letter verstopt waarmee je een woord moet maken. Zend het juiste antwoord ten laatste maandag 6 juli naar lokale.economie@asse.be. Dinsdag 7 juli worden de twee winnaars bekendgemaakt.

 

In Asse gaat de start van de solden dus niet onopgemerkt voorbij. Alle Assese handelaars hopen je te mogen verwelkomen om te genieten van de koopjes en alle randanimatie.

 

Meer info

Bevoegde mandataris: Rita De Vos, M 0475 35 00 87, rita.devos@asse.be 

Bevoegde dienst: dienst lokale economie, T 02 454 19 56, lokale.economie@asse.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief