ASSE - Onderhoudswerken Mollestraat en Tuinwijk

C21

ASSE - Onderhoudswerken Mollestraat en Tuinwijk

Editiepajot-asse-logo-gemeente

Het gemeentebestuur geeft opdracht om onderhoudswerken uit te voeren in Mollestraat en Tuinwijk. Het bestuur opteert ervoor deze werken in augustus te laten plaatsvinden om de verkeershinder zo beperkt mogelijk te houden.

Mollestraat

Van 10 tot en met 14 augustus vinden er in Mollestraat werken plaats, meer bepaald in het gedeelte tussen Prieelstraat en Marlier (incl. kruispunt met Marlier). Het trottoir, aan de zijde van de gebouwen van de dienst Belastingen, wordt heraangelegd. Er geldt tijdens deze werken een parkeerverbod. De private parking van de dienst Belastingen is niet bereikbaar. Tijdens deze werken is verkeer mogelijk. Het frezen en asfalteren van de rijweg, vindt plaats op donderdag 20 augustus.  Andermaal om de overlast zoveel als mogelijk te beperken, gebeurt het frezen  ’s morgens vóór 09.00 uur en wordt er geasfalteerd vanaf 19.00 uur. Na het frezen is plaatselijk verkeer mogelijk. Vanaf 19.00 uur wordt de straat afgesloten voor alle verkeer. 

 

Tuinwijk

In de Tuinwijk wordt gewerkt tussen huisnummer 9 en 21. Van 17 tot en met 20 augustus breekt de aannemer de rijweg op en legt hij nieuwe fundering aan. De straat is tijdens de werken onderbroken. Verkeer is niet mogelijk. Asfalteren van de onder- en toplaag gebeurt op vrijdag 21 augustus. Bij goede weersomstandigheden kan de Tuinwijk op zaterdag 22 augustus opnieuw voor het verkeer worden opengesteld. Tijdens dit werk is de bovengrondse parking van residentie 'Carmen' niet bereikbaar. Lokaal verkeer kan uitzonderlijk ontsluiten via Bremt van 19 tot en met 24 augustus. In het gedeelte Mollestraat tussen Tuinwijk en Steenweg is van 17 tot en met 21 augustus tweerichtingsverkeer mogelijk.

 

Meer info

Bevoegde mandataris: Jan De Backer, M 0475 25 31 17, jan.debacker@asse.be 

Bevoegde dienst: dienst Openbare Werken, T 02 454 19 37, td@asse.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2015
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief