ASSE - Kleintjes van Kinderdagverblijf Vijverbeek zetten eerste stapjes in nieuw gebouw

C21

ASSE - Kleintjes van Kinderdagverblijf Vijverbeek zetten eerste stapjes in nieuw gebouw

Editiepajot_ingezonden_sonja_machielsen___marc_vandeweerdt___ben_verhaevert_1
Sonja Machielsen, Marc vandeweerdt, Ben Verhaevert
 
Editiepajot_ingezonden_opening_kdv_vijverbeek_9
 
Editiepajot_ingezonden_opening_kdv_vijverbeek_7
 
Editiepajot_ingezonden_opening_kdv_vijverbeek_6
 
Editiepajot_ingezonden_opening_kdv_vijverbeek_2
 

Op deze eerste dag van het nieuwe schooljaar openden de babytjes en peutertjes van vzw Kinderdagverblijf Vijverbeek hun nieuwe gebouw op de campus van het Gemeenschapsonderwijs. Een groots moment na 22 jaar werking in het intussen 45 jaar oude prefab gebouw aan de Nieuwstraat. De nieuwe huisvesting betekent niet alleen een grote vooruitgang in het dagelijks comfort en de voorzieningen voor de kleintjes en hun begeleiders. Met 880 vierkante meter is er ook genoeg ruimte om bij een volgende uitbreidingsronde van 44 naar 58 voltijdse opvangplaatsen te evolueren.

 

Het gebouw telt twee verdiepingen met beneden vijf grote leefruimtes, slaapkamertjes voor de middagdutjes, een buggykamer en een polyvalente zaal die bij slecht weer ook dienst kan doen als speelhal. Op de eerste verdieping bevinden zich de personeelslokalen en het secretariaat. Het gebouw bevindt zich net achter de parking, links van het kasteel. Vanop de parking is het voor de ouders maar een paar stappen tot in het kinderdagverblijf.

 

Sonja Machielsen, leidinggevende van het kinderdagverblijf: “Het hele team is ontzettend blij met dit prachtige, nieuwe gebouw dat helemaal op maat van onze baby’s en peuters is gemaakt. De grote leefruimtes en het vele licht dat binnenvalt is een waar genot, na 22 jaar in een prefab gebouw. Bovendien zitten we nu meer centraal op het domein van Campus Vijverbeek, waardoor we met onze kleintjes nog beter kunnen genieten van de prachtige, groene omgeving.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief