ASSE - Campagne Haviland - PMD sorteren is kinderspel

C21

ASSE - Campagne Haviland - PMD sorteren is kinderspel

Editiepajot-asse-logo-gemeente

Tegen de PMD-regels wordt er nog wel eens gezondigd. Het is nochtans helemaal niet zo moeilijk om de juiste voorwerpen in de blauwe zak te werpen. Met de campagne 'PMD sorteren is kinderspel' wil Haviland de burger hiervan bewust van maken. 

 

In mei en juni bezoekt een PMD-reporter tal van evenementen in de 20 gemeenten waar Haviland instaat voor de afvalophaling. Hij zal de bezoekers helpen om de sorteerregels onder de knie te krijgen. Daarnaast kunnen de inwoners terecht op een infostandje. 

 

Iedereen kan bovendien via de website www.juistsorteren.be deelnemen aan een leuke wedstrijd. Elke dag kan je er een pakket kampeerspullen winnen. Wekelijks worden er twee Fairphones weggegeven. De hoofdprijs van deze wedstrijd is een elektrische fiets. Je kan deelnemen tot en met vrijdag 24 juni. De winnaars worden dagelijks bekendgemaakt op de Facebookpagina van Haviland en worden ook persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

PMD-reporter David Michiels komt op dinsdag 31 mei ook in Asse langs, tijdens de wekelijkse markt. Hij zal daar op een ludieke manier de burgers informeren, sensibiliseren en motiveren om deel te nemen aan deze leuke wedstrijd. 

 

Meer info
Haviland-Afvalpreventiedienst, Inge D’hoe, M 0499 51 53 01, inge.dhoe@haviland.be
Gemeente Asse, dienst Milieu, T 02 454 19 23, milieu@asse.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2016
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief