ASSE - Wegenwerken Huinegem en renovatie spoorwegbrug Huinegem

C21

ASSE - Wegenwerken Huinegem en renovatie spoorwegbrug Huinegem

Editiepajot-asse-logo-gemeente

Van 29 juni tot en met 8 juli voeren aannemers De Jonge & Zoon nv en Belasco, in opdracht van het gemeentebestuur, wegenwerken uit aan Huinegem. Bovendien voert Rentabel van 29 juni tot en met 17 juli ook renovatiewerken uit aan de spoorwegbrug van Huinegem.  

 

Op 29 juni gaat het gemeentebestuur van start met werken aan Huinegem, vanaf de N9 (Gemeenteplein) tot aan de spoorwegbrug. De asfaltlaag wordt gefreesd, er wordt aan de funderingen gewerkt en er worden twee nieuwe asfaltlagen gelegd. 

 

Verkeer vanuit de Gasthuisstraat kan ontsluiten via de Tuinwijk en de Mollestraat richting N9. Naar aanleiding van de werken wordt de Mollestraat tijdelijk opengesteld in 2 richtingen, dit gaat gepaard met een plaatselijk parkeerverbod. De ondergrondse parking in Huinegem is tijdens de werken gesloten. 

 

De werken zijn ten laatste afgerond op 8 juli. Vanaf 9 juli is Huinegem toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Doorgaand verkeer kan pas opnieuw via Huinegem nadat de werken aan de spoorwegbrug beëindigd zijn.

 

Buurtbewoners kunnen met vragen terecht bij de dienst Openbare Werken, T 02 454 19 40 of td@asse.be.  

 

In opdracht van Infrabel voert Rentabel renovatiewerken uit aan de spoorwegbrug van Huinegem. De werken starten op 29 juni en worden afgerond op 17 juli. Tijdens deze periode is Huinegem gesloten voor alle verkeer. 

 

Verkeer komende van Mollem wordt omgeleid via N9k en kan uitzonderlijk gebruik maken van de afslagstrook aan het station richting Asse-centrum. 

 

Het verkeer komende van Asse-centrum naar Mollem dient eveneens gebruik te maken van N9k. 

 

De werken kunnen geluidshinder en/of stofhinder met zich meebrengen. 

 

Buurtbewoners die met vragen zitten over de renovatiewerken aan de brug, kunnen terecht bij Infrabel, T 0800 55 000 of mailen naar info.projecten@infrabel.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2016
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief