ASSE - De Gildejeugd: het tofste en grootste jeugdorkest van de regio

C21

ASSE - De Gildejeugd: het tofste en grootste jeugdorkest van de regio

Het_tofste_en_grootste_jeugdorkest_van_de_regio
 

Heb je er altijd van gedroomd om leuke muziek te spelen? En wil je ook ervaren hoe leuk het is om samen met een grote groep vrienden te musiceren? Dan ben je bij De Gildejeugd aan het juiste adres!

Het nieuw seizoen start op zondag 4 september. Voel je het al kriebelen? Kom dan gerust eens kennismaken. Dirigente Lieve De Rop en alle muzikanten heten jou van harte welkom!

 

Voor wie?

Voor alle jonge muzikanten (6-18 jaar) die sinds één of meerdere jaren een instrument bespelen (blokfluit, dwarsfluit, hobo, klarinet, sax, trompet, cornet, tuba, trombone, hoorn, percussie, slagwerk,...). Ook wie pas in de initiatieklas of het eerste jaar notenleer zit is welkom: je krijgt een plaatsje bij de percussiegroep en maakt spelenderwijs kennis met alle andere instrumenten.

 

Wanneer? 

We repeteren elke zondagochtend van 09.00 tot 10.15 uur aan keileuke muziek en op een niveau dat je zeker aankan. Muzikantjes die pas instappen krijgen immers een partituur ‘op maat’.

 

Waar? 

zaal Gildehof, Gildehof 4, 1730 Asse

 

Kostprijs? 

aansluiten bij de Gildejeugd is helemaal gratis (De Gilde stelt tevens volgens beschikbaarheid een muziekinstrument ter beschikking)

 

Meer info?

Stuur gerust een mailtje: info@degilde.be

Graag tot ziens bij De Gildejeugd!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 feb 2024

archief