ASSE - Provinciale groepsaankopen voor dak- en zoldervloerisolatie en zonnepanelen. Infosessie voor aannemers en installateurs op 13 februari 2017

C21

ASSE - Provinciale groepsaankopen voor dak- en zoldervloerisolatie en zonnepanelen. Infosessie voor aannemers en installateurs op 13 februari 2017

Editiepajot-asse-logo-gemeente

De provincie Vlaams-Brabant start in de loop van 2017, in samenwerking met een aantal regionale organisaties, de provinciale campagne ‘Energieke daken’: informatieacties en groepsaankopen rond dak- en zoldervloerisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen'. 

 

Samen met de Bouwunie en de Confederatie Bouw Brussel Vlaams-Brabant, de gemeenten,  de lokale wooninfopunten en lokale verenigingen zullen de groepsaankopen via diverse kanalen gepromoot worden bij alle inwoners van de provincie.  

 

Lokale aannemers van dak- en zoldervloerisolatie en installateurs van zonnepanelen worden opgeroepen om zich kandidaat te stellen voor de uitvoering van de werken binnen deze groepsaankopen.

 

Tijdens de infosessie op 13 februari in Asse wordt de aanpak voor geïnteresseerde aannemers en installateurs toegelicht.   

 

Je kan er contact leggen met de lokale verantwoordelijken en vragen stellen. 

 

Infoavond op 13 februari om 20.00 uur in het Oud Gasthuis, Gemeenteplein 26, Asse.

 

Meer info: www.dubovlaambrabant.be of groepsaankopen@vlaamsbrabant.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2017
Sam Herremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief