HALLE - Carnaval in de Woon- en Zorgcentra

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Carnaval in de Woon- en Zorgcentra

Lucie_lambert_1
Carnaval in Lucie Lambert (Foto Olaf)
 
Lucie_lambert_2
Carnaval in Lucie Lambert (Foto Olaf)
 
St_augustinus_1
Carnaval in St Augustinus (Foto Olaf)
 
St_augustinus_2
Carnaval in St Augustinus (Foto Olaf)
 

Ook de residerenden van de residentie Lambert in Buizingen en het woonzorgcentrum Sint-Augustinus in Halle lieten carnaval niet zo maar voorbijgaan. Tal van orden en prinsen zakten af om er de gewenste sfeer in te brengen.

De residentie ‘Lucie Lambert’ te Buizingen organiseerde naar Halse traditie een carnavalsfeest. Het animatieteam zorgde voor de kleurrijke kostuums en stoomden hun residenten klaar voor een sfeervolle namiddag.
Prins John bracht zijn leukste liedjes met veel enthousiasme en de nodige ambiance.
Het prinsenpaar van 2014 prins Thierry en prinses Katelijne alsook het mini prinsenpaar Ayerton en Zoë waren van de partij evenals Prins Johan, Prins Kris en prinses Cindy II, de orde der senioren met hun prinsenpaar Jean Paul en Karin en de Halse dansmariekes
Samen met de Orde van de Seniorenprinsen van Halle werd er in woonzorgcentrum Sint-Augustinus naar hartenlust gedanst, gezongen én werd er per afdeling een prinsenpaar gekozen. Natuurlijk kon niet zomaar iedereen tot prins of prinses van zijn afdeling gekroond worden. Na verschillende opdrachten en beproevingen werd het al snel duidelijk wie zijn of haar afdeling het komende jaar als prinsenpaar mag vertegenwoordigen.
Het feest werd goed afgesloten met een lied dat gezongen werd door de Orde van de Seniorenprinsen, en zoals het hier in Halle de goede gewoonte is om smoutebollen te eten, werd er ook in Sint-Augustinus naar hartenlust gesmuld!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2014
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief