HALLE - Medische interventies vertragen de stoet

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Medische interventies vertragen de stoet

Hulpdiensten_halle_p200
EP

De zondagstoet en het mooie weer lokten een massa mensen naar Halle. De doortocht van de namiddagstoet is zonder al teveel incidenten verlopen.

Toch liep de stoet ongeveer een half uur vertraging op wegens enkele medische interventies. De ambulance moest enkele keren uitrukken voor ernstigere medische aandoeningen. Zes mensen werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk speelden het warme weer en de aanwezigheid van een groot aantal mensen kort bij elkaar hierbij een rol. Voorts werd ook 1 persoon weggebracht ten gevolge van alcoholintoxicatie. Een 12-tal mensen werd ter plaatse in de hulppost verzorgd.
Voor de lokale politie is de zondagstoet rustig verlopen. Er zijn geen noemenswaardige incidenten te melden. Aan de Grote Markt sneuvelde het glasraam van een deur. De brandweer ruimde de brokstukken op en zorgde voor het veilig afsluiten van het gebouw. Voorts verleenden de brandweermannen bijstand bij de medische hulpverlening.
Omstreeks 17u45 werd een verloren gelopen meisje aan het veiligheidsdorp gebracht. Door een snelle en vlotte samenwerking tussen de verschillende hulpdiensten en Halattraction konden de ouders snel teruggevonden worden. Het meisje werd na een kwartier met hen herenigd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief