HALSE carnavalsgroep De Leste Kannekes organiseert negende Italiaans diner

C21
Halle_carnaval
 

HALSE carnavalsgroep De Leste Kannekes organiseert negende Italiaans diner

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

HKV De Leste Kannekes nodigt u graag uit op hun negende Italiaans Diner. Zij serveren huisbereide kwaliteitsvolle gerechten die met veel liefde en passie bereid worden en met veel zorg worden geserveerd. Zij verwelkomen u graag zaterdag 13 december vanaf 17u en zondag 14 december van 11u tot 20u in zaal Vergeet-Me-Nietje in Halle. Ook afhalen is mogelijk!

Op het menu staan: tomatensoep, kaaskroketjes en Italiaans pastaslaatje als voorgerecht. De hoofdgerechten zijn spaghetti bolognaise, spaghetti carbonara, spaghetti pesto (veggie), lasagna, kiprolletjes met champignonsaus & winters slaatje & Italiaanse kroketjes, zalm met zuiderse groentjes & olijfoliepuree & saus. En hopelijk is er dan nog plaats voor een lekker dessertje zoals tiramisu, advocaatmousse met crumble of een duo van chocolademousse. Tevens kan u ook kiezen voor een volledig Italiaans menu van 3 gangen aan de scherpe prijs van 24 euro.

Deze lekkere gerechten kunnen worden doorgespoeld met een glaasje Cava, een Italiaans wijntje of een afzakkertje zoals Amaretto, Limoncello of een Italiaanse koffie.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief