Carnaval HALLE kan nu definitief van start gaan

C21
Halle_carnaval
 

Carnaval HALLE kan nu definitief van start gaan

Editiepajot_halle_prinsen_1
En de baard van prins Herman moest er af. (Ingezonden foto)
 
Editiepajot_halle_prinsen_2
Ingezonden foto
 
Editiepajot_halle_prinsessen_1_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_prinsessen_2_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 
Editiepajot_halle_prinsessen_3_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Met de opname van de prins van het afgelopen jaar in de ‘principolste societeit van Halle’, de Orde van Tastendeuvel en de prinses in de ‘schoenste societeit van Halle’, de Orde van de Prinsessen is carnaval Halle 2014 definitief gestart.

Carnaval Halle kan zich nu opmaken voor het grote zotsfeest op 14, 15 rn 16 maart 2015. Eers is er nog Halle op Losse schroeven (17 januari) en de prinsenverkiezing (31 januari)
Voor de komende jaren zullen de prinsen en prinsessen naar een andere gelegenheid moeten zorgen voor hun dopen. Café Oud-Rodenem met Herman Sluys achter de toog sluit immers definitief zijn deuren. In 1983 was hij zelf prins carnaval en lag aan de basis van een ‘Sluysdinastie’ in het Halse carnaval. Zo werden zijn beide zonen, zijn broer, zijn zuster en ook een schoonzuster prins of prinses carnaval.
 Hij baat al meer dan 30 jaar café Oud-Rodenem uit en gaat eind dit jaar met pensioen. Carnavalisten vinden bij Herman hun tweede thuis en noemen hem dan ook ‘Nonkel Herman’ Aan zijn café is ook een zaaltje verbonden en tal van carnavalsgroepen houden er een eetfestijn. Ook zij zullen moeten op zoek gaan naar een nieuw onderkomen voor hun eetfestijn of fuif.
Prins Thierry moest zich verkleden als Conchita Wurst, maar hij had wel zijn baard afgedaan. Tijdens zijn doop deed hij dan maar de baard af van ‘Nonkel Herman’
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 nov 2014
Felix Merckx
Felix Merckx en ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief