HALLE - Orde van Hofmaarschalken en Hofdames organiseren hun “Oenstellingsgala”

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Orde van Hofmaarschalken en Hofdames organiseren hun “Oenstellingsgala”

Editiepaot_hofmaarschalken_foto_merckx
De Orde van de Hofmaarschalken en hofdames is er klaar voor (Foto's Felix Merckx)
 
Editiepajot_halle_hofmaarschalken_paar_foto_merckx
Timmy Somers en Natasja Vandewalle, het Hofmaarschalkenpaar 2015. (Foto's Felix Merckx)
 

De Hofmaarschalken en Hofdames organiseren hun “Oenstellingsgala” op zaterdag 7 februari vanaf 20.10 uur. Dit gaat terug door op de campus Don Bosco op de Lenniksesteenweg. Op het einde van de avond wordt het nieuw Hofmaarschalkenpaar officieel aangesteld. Tevens wordt het uittredend Hofmaarschalkenpaar Joris I en Inne I en hun mini Hofmaarschalkenpaar Alex I en Allicia I opgenomen in de Orde.

Het Oenstellingsgala is een stijlvolle carnavalsactiviteit die op 7 februari 2015 vanaf 20u10 doorgaat voor de tweede keer in campus “Don Bosco”. Op het einde van de avond wordt ons nieuw Hofmaarschalkenpaar aangesteld. Tevens wordt het uittredend Hofmaarschalken paar en hun mini Hofmaarschalkenpaar Alex I en Alicia I opgenomen in de Orde.
Voor de presentatie zorgt Marc Huylenbroek. Voor alle officiële carnavaltradities wordt hij bijgestaan door voorzitter, Z.H. Werner I
Op het programma verder de Halse Dansmariekes, een Halse Vedettenparade Miss Liza (travestie), De Zware Jongens uit Nederland en een verrassingsact.
Na vorig jaar voor de eerste maal samen te werken met Speak On , hebben ze ook dit jaar op hen beroep gedaan voor de muzikale ondersteuning . Elke vette fuif, een vrolijk trouwfeest of een spetterend optreden wordt met hun medewerking een succes. Discobar Speak On zal instaan voor de licht- en geluidseffecten tijdens het Oenstellingsgala. Achter de draaitafel hebben ze gezocht voor een dj die niet onbekend is binnen de carnavalswereld, Frederik van Flambiance.
De voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar bij “Café De Met” te Halle-centrum. Kaarten in voorverkoop zijn ook te verkrijgen bij de leden van de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames en op het telefoonnummer: 02 396 00 85. Prijs in voorverkoop is 8 euro en aan de kassa 10 euro. De dresscode is galakledij , maar natuurlijk is iedereen welkom
Tijdens het Halse gala-evenement zal Radio Victoria live uitzenden vanuit campus Don Bosco. Bij deze rechtstreekse uitzending zal de luisteraar niet enkel de ambiance kunnen opsnuiven, maar mag men zich ook verwachten aan diverse interviews van artiesten en belangrijke carnavalsgasten.
Voor de mensen die veilig en in stijl willen aankomen en vertrekken op het galabal staat “Taxi Blommaert” ter beschikking en dit aan een voordelig tarief.
Hofmaarschalkenpaar 2015 wordt Timmy Somers, in het dagelijkse leven bediende en Natasja Vandewalle, zorgkundige van beroep. Beiden vierden carnaval in het verleden bij de Gilles en Pierrots van Groot-Halle. Voor het Mini- Hofmaarschalkenpaar 2015 is het wachten tot met kindercarnaval.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 dec 2014
Felix Merckx
FelixMerckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief