Radio Victoria volgt carnaval HALLE op de voet

C21
Halle_carnaval
 

Radio Victoria volgt carnaval HALLE op de voet

Editiepajot_halle_carnavalitis
De ploeg van Radio Victoria (Ingezonden foto)
 

35 jaar lang is de carnavalist de radiovriend van de Halse radio Victoria. Carnavalitis is niet meer weg te denken uit hun programma’s en daarom gaan ze ook dit jaar “ e strepke trekken”…op maandagavond.

Iedereen is gebeten van Carnavalitis op Victoria, in de aanloop naar carnaval… of hoe de mensen van Halle en ver daar buiten wachten, smeken om van een doodgewone maandag, een dolle avond te maken, en dit opnieuw tot op 14-15-16 maart 2015, tot wanneer een dolle avond, een dolle nacht wordt…
Het programma wordt opgedeeld in verschillende blokken. Van 19 tot 20 uur is er het Ambicafé met Herman! – De ideale opwarmer…Herman zorgt ook dit jaar voor de opwarming, voor een nieuwe aflevering van start gaat! Als je in “den hangaar” nog niet goed loskomt, wij gooien alvast alle remmen los…u ook?
Van 20 tot 22u is er Carnavalitis – “Woe eije da na wei guut?” . Hierin gaan ze op zoek naar het heetste carnavalnieuws en de leukste carnaval deuntjes. Ze volgen het Halse carnavalgebeuren op de voet, alle activiteiten en interessantste nieuwtjes. Welk nieuws is er van aan den hangaar, of hoe ver staat de naai-en stikploeg van de carnavalgroep. Wie heeft er iets aan te kondigen? Wat heeft Halattraction in petto? En natuurlijk is er ook terug “ VAN UURE ZEGGE” . Let op wat je zegt want wij horen alles…en vooral Sonia D’ Ours heeft steeds pen en papier op zak! De carnavalploeg (Didier, Frank, Ron, Eddy, Geert, Herman, Sonny,….) staat paraat.
Dit gedeelte van het programma gaat soms op verolaatsing. Op 26 jabuari wordt er uitgezonden van uit Feestzaal De Mouterij Halle ( Voorstelling Kandidaat Prinsenkoppels); op 9 februari trekt men naar Café ’t Hoekske in Buizingen op 23 februari naar Café Deridder Halle op 28 februari naar Café De Sleutel en op 9 maart naar Café Belle Vue Lembeek
De maandagavond wordt om 22 uur afgesloten met Studio Carnavalitis.
Prinsenverkiezing LIVE
Op 31 januari
 wordt de hele verkiezingsavond live uitgezonden. De vaste ploeg carnavalmedewerkers brengt het gebeuren op uw radio, alsof je zelf in de zaal zou aanwezig zijn.
Ook de aanstelling van het hofmaarschalkenpaar wordt op 7 februari live uitgezonden van uit Don Bosco. Ook bij de aanstelling van het nieuwe seniorenpaar op 14 februari zorgen ze voor de nodige carnavalvitaminen, sfeer en optredens!
Top 100 “Editie 16” 
De Top 100 was er eigenlijk eerst, sinds het jaar 2000, en is al jaren uitgegroeid tot 1 van de laatste afspraken vóór het grote feest, de laatste likjes verf worden gegeven en het laatste kostuum wordt in de plooi gelegd, met de Top 100 vollen bak in de hangaar of net erbuiten…Ook dit jaar maken ze een afspraak op 28 februari in Café De Sleutel vanaf 13u. Wie staat er dit jaar op nr 1??? Stemmen kan van 31 januari tot 23 februari.
De Top 11 gaat live van op de Halse Grote Markt, aansluitend op de verbranding van de heerschappij van 2014.
Naar jaarlijkse gewoonte en zoals elke carnavalist, brengen ook de medewerkers van Victoria carnaval door op de grote markt. 3 dagen en nachten lang  (14, 15 en 16 maart) maken ze live uitzending van op de grote markt, met live flitsen, interviews, sfeerbeelden, ambiance muziek, ...
LIVE : Zaterdag vanaf 16u - Zondag vanaf 9u - Maandag vanaf 18u
In samenwerking met de Mannen van de Met komt er ook opnieuw een Foute Nacht Top 222 op zaterdag 25 april, live vanuit “ De Jubaluze”. De laatste gratis tickets voor de Foute Nacht gaan de deur uit via Carnavalitis en op maandag 16 februari wordt de laatste artiest voor 30 april bekendgemaakt tijdens Carnavalitis
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief