HALLE - Hofmaarschalken officieel aangesteld

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Hofmaarschalken officieel aangesteld

Editiepajot_halle_hofmaarschalken_1_foto_olaf
Het oude en het nieuwe paar. (Foto(s Olaf)
 
Editiepajot_halle_hofmaarschalken_2_foto_olaf
Hofmaarschalk Werner vierde zijn tienjarig jubileum. (Foto's Olaf)
 
Editiepajot_halle_hofmaarschalken_3_foto_olaf
Foto's Olaf
 

De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames hebben hun nieuw Hofmaarschalkenpaar aangesteld tijdens een groot Oenstellingsgala, Timmy Somers en Natasja Vandewalle zijn nu officieel Hofmaarschalk en Hofdame van Halle.

Tijdens het gala-evenement zijn verschillende optredens de revue gepasseerd. De avond werd geopend door de Halse Dansmariekes, gevolgd door een optreden van Miss Liza, Zware Jongens en een Halse vedettenparade. Natuurlijk was iedereen benieuwd naar de nieuwe verrassingsact. Dit jaar was het Yves Segers die de zaal in echte feeststemming bracht.
Hofmaarschalkenpaar Joris I en Ine I en hun Mini Hofmaarschalk Alex I zijn doorheen de avond opgenomen in de Orde en werden bedankt voor hun inzet die ze het afgelopen jaar hebben getoond.

De Orde van Hofmaarschalken en Hofdames voor ook het tienkarig jubileum als hofmaarschalk van hun voorzitter en dit met een receptie voor het Oenstellingsgala van het nieuwe Hofmaarschalkenpaar 2015 Timmy I en Natasja II.

Hofmaarschalk Werner I was Hofmaarschalk in 2005, hij vierde carnaval aan de zijde van Prinsenpaar Danny I en Veerle I. Voor deze speciale gelegenheid kwamen ook zijn Mini Hofmaarschalkenpaar Jason I en Lise I opnieuw bij de Orde.
Z.H. Werner I heeft voor zijn 10 jaar opnieuw pins laten maken die elke genodigde heeft ontvangen tijdens zijn receptie. Voor de leden van de Orde had hij eveneens een medaille klaar als dankbetuiging voor zijn afgelopen 10 jaar.
De Orde van Hofmaarschalken dankte hem met een schilderij geschilderd door Saskia Rossie en een karikatuur gemaakt door Jean Deras.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 feb 2015
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief