HALLE - Marcel en Betty seniorenprinsen 2015

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Marcel en Betty seniorenprinsen 2015

Editiepajot_halle_prinsen_1_foto_emile
Foto's Emile >Devogeleer
 
Editiepajot_halle_prinsen_2_foto_emile
Foto Emile Devogeleer
 
Editiepzjot_jzlle_ptindrn6_foto_emiled
Firi's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_prinsen_4_foto_emile
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_prinsen_5_foto_rmile
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_prinsen__6_foto_rmilr
Foto Emile Devogeleer
 

Marcel en Betty hadden zich dit jaar als enige kandidaat seniorenprinsenpaar voorgesteld ,om het te worden moesten zij natuurlijk eerst slagen in een paar proeven . Marcel en Betty werden daarom verwacht in Taverne Lamme Gisj om 16.11 uur, verkleed als vaantjesboer en vaantjesboerin, vooraf gegaan door de fanfare ( dweilorkest ) Marcel met mini accordeon en Betty met mosselen, suiker en eieren, dit was hun eerste opgelegde proef en was meteen gelukt.

Voor de tweede proef moesten de kandidaten een pikante worst naar binnen werken, hier had Betty het wel wat moeilijk mee, maar ook deze proef brachten zij tot een goed einde .
Later op de avond om 19.11 uur werden zij verwacht in de zaal Campus van de Don Bosco school voor de verkiezing show en de rest van de proeven .
De opening was opnieuw voor de Halse Dansmariekes, gevolgd door een optreden van de HKV De Muilekes, Nicky Jones en later op de avond Benny Michiels voor de muzikale ondersteuning zorgde Radio Victoria .
De kandidaten Marcel en Betty moesten hun ook nog bewijzen in een vijftal proeven zoals, de geschiedenis van het Halse Carnaval, gebakjes maken, kit-kat eten, nagel in een fles, en mosselen.
Moest Marcel niet geslaagd geweest zijn als prins, heeft hij in die laatste proef bewezen dat hij op de Brusselse kermis ook aan de bak zou kunnen met een mosselkraam, hij moest in bepaalde tijd 1 kilo mosselen openen, zodat Betty zij in de zaal kon laten proeven .
Daarna volgde het afscheid van de regerende seniorenprins Jean Paul 1, die opgenomen werd in de orde van de senioren .
Rond 01.11 uur volgde dan de apotheose van de avond Marcel en Betty werden door president Jos Appelmans en Ghislain van de orde van de senioren gekleed als het seniorenprinsenpaar 2015
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief