HALLE - Stan Van Samang Live komt terug naar CC ’t Vondel

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Stan Van Samang Live komt terug naar CC ’t Vondel

Editiepajot_halle
Ingezonden foto
 

Afgelopen donderdag stond Stan Van Samang op uitnodiging van HKV De Mannen van de Met voor het eerst op het podium van CC ’t Vondel voor een spetterend concert. Stan had zijn live-band meegebracht en speelde er de pannen van het dak.

De afgelopen maanden prijkte hij steevast boven in de hitparade met menige songs. Stan kaapte afgelopen zomer alle belangrijke prijzen weg bij ‘Zomerhit’ en heeft een overvolle agenda. Maar goed nieuws voor iedereen die Stan live aan het werk wil zien in eigen regio. Na het grandioze succes van zijn eerste optreden in Halle breien de organisatoren, HKV De Mannen van de Met, een vervolg aan de eerste organisatie. Op DONDERDAG 16 JUNI 2016 (20u15) komt Stan Van Samang terug naar CC’ t Vondel in Halle om een schitterend live-concert te geven.

De eerste editie was in een mum van tijd uitverkocht en ook voor dit concert is de vraag achter tickets groot. Wacht dus zeker niet té lang om tickets  te bestellen. Kaartjes (30€) voor dit concert kan men reserveren door een mailtje te sturen naar staninconcert@gmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief