HALLE - Halattraction roept scholen op om na te denken over de duurzaamheid van carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Halattraction roept scholen op om na te denken over de duurzaamheid van carnaval

Halle_carnaval_klein1
EP

Reeds vele jaren heeft Halattraction langs bierviltjes acties gevoerd om de Halse jeugd mee laten voelen en denken over bepaalde thema’s rond preventie tijdens Carnaval Halle. Volgend jaar gooien ze het over een andere boeg. Namelijk de duurzaamheid van carnaval Halle en dit in samenwerking met de Stad Halle heeft Halattraction een wedstrijd uitgewerkt.

Zij vragen aan de scholen om met de hele klas een project uit te werken ter verbetering van de duurzaamheid van carnaval Halle.
Over de wedstrijd voorzitter Jos Appelmans: “Ga uit van jullie eigen sterkte en volg jullie creatieve ingevingen. Gebruik de kennis en vaardigheden die jullie hebben opgedaan in jullie richting op school of bij de uitoefening van jullie hobby. Maak gebruik van de sterke punten van elk individu van de klas, werk samen en kom naar buiten met één project ondersteund door de hele klas. Wij hebben vertrouwen in de dynamiek van de Halse jeugd om van deze uitdaging een succes te maken. Met deze actie willen wij op zoek gaan naar creatieve oplossingen om carnaval Halle te verzekeren van een plezante toekomst in een duurzame samenleving”.
Enkele voorbeelden zijn: Een collectie carnavalkostuums gemaakt van tweedehandskleding, een concept voor een preventiecampagne met een sterke slogan en grafisch ontwerp, een toilet dat zorgt voor liters plasplezier, afvalcontainers die zichtbaar zijn vanaf 100 meter bij dichte mist en waar je niet voorbij kan lopen zonder er iets in te gooien, … Halattraction staat open voor elk idee. Laat maar komen en overtuig de jury om jullie project te selecteren voor de finale.
Jos Appelmans: “Wij richten ons tot alle richtingen van de derde graad middelbaar onderwijs alsook de specialisatiejaren van de Halse scholen. We hopen op hun medewerking, klassen dienen ingeschreven te zijn voor 1 november 2015 en dit via mail op in@halattraction.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief