HALLE - Carnavalkalender is er

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Carnavalkalender is er

Carnavalkalender
EP
 

 Eén van de gekendste aankondigers van het grootste volksfeest in Vlaams Brabant is de carnaval kalender. Om wegwijs te geraken doorheen de feestpuzzel die aangeboden wordt, is de kalender een onmisbaar hulpmiddel. De carnavalkalender is te verkrijgen in tal van handelszaken.

 

Het is gekend dat de carnaval driedaagse doorweven is met verschillende evenementen en activiteiten. Om niets te missen en op de juiste tijdstippen op de eerste rij te staan is deze gids goud waard.

 

Uiteraard nodigen ze iedereen uit op de evenementen voorafgaand aan carnaval Halle. De data en locaties worden eveneens vermeld in de kalender.

 

In zijn traditionele drieluik informeert hij groot en klein, jong en oud over alle evenementen rond en tijdens het carnavalweekend.

 

De kalender wordt verspreidt in vele groot- Halse handelszaken en op de evenementen. Daarnaast wordt hij ook nationaal verdeeld. Hij werd bv. Rijkelijk verdeeld op het FEN-bal, het grootste carnavalbal onder carnaval-Vlaamse vleugels in een organisatie van de Federatie der Europese Narren.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief