HALLE – De Gebeure en Jonny & Walter's winnen Halle op losse schroeven.

C21
Halle_carnaval
 

HALLE – De Gebeure en Jonny & Walter's winnen Halle op losse schroeven.

Editiepajot_halle_loose_schroeven_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_halle_loose_schroeven_2
 
Editiepajot_halle_loose_schroeven_3
 
Editiepajot_halle_loose_schroeven_4
 
Editiepajot_halle_loose_schroeven_5_jpg
 
Editiepajot_halle_loose_schroeven_6_jpg
 
Editiepajot_halle_loose_schroeven_7_jpg
 
Editiepajot_halle_loose_schroeven_8_jpg
 

Het was op de koppen lopen in cc' t Vondel voor de show en liedjeswedstrijd “ Halle op losse schroeven”. Deze show en liedjeswedstrijd van, voor en door de Halse carnavalsverenigingen, en in organisatie van Halattraction met als inzet de wisselbeker Edmond Demesmaeker en de gouden microfoon was het eerste groot evenement naar carnaval 2016 toe. In de liedjeswedstrijd was het Jonny Walter's die de gouden microfoon 2016 wonnen met het liedje Ya Ya Yippee van K3. Bij de shows was het de carnavalvereniging De Gebeuren die de beste show op het podium wist te brengen

Alle carnavalisten waren naar cc 't Vondel afgezakt om hun favoriete show of liedje van editie 2016 te kiezen, de kandidaten voor het beste Halse carnavalslied voor 2016 werden de week vooraf gekozen uit een preselectie in cafe Romanov en mochten gisteren hun kwaliteiten tonen aan het grote publiek.
In de liedjeswedstrijd was het Jonny Walter's die de gouden microfoon 2016 wonnen met het liedje Ya Ya Yippee van K3, de tekst van het liedje kreeg een carnavals aanpassing door Hallenaar, radio 2 presentator Sonny Vanderheyden, voor prins John was dit de vierde gouden microfoon.
Bij de shows was het de carnavalvereniging De Gebeuren die de beste show op het podium wist te brengen, een show die in drie delen gebracht werd, en waarin de gebeuren de carnavalisten meenamen in het zwemmen tussen de haaien, dan weer tussen de stoere rugbyspelers die De Haka op het podium brachten, en zo de wisselbeker Edmond Demesmaeker mochten ontvangen.
Volgende grote afspraak is op zaterdag 30 januari 2016 met de “ Prinsenverkiezing “, vanaf 19,30 uur is er in cc 't Vondel de grote verkiezingsshow Prins en Prinses carnaval 2016.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jan 2016
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief