HALLE - Vernieuwde ‘Carnavalitis’ gaat van start

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Vernieuwde ‘Carnavalitis’ gaat van start

Editiepajothalle_carnavallitis_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Ook dit jaar wil het radioprogramma 'Carnavalitis' elke maandagavond de ideale soundtrack zijn voor al die Hallenaren die -al is het maar een heel klein beetje- gebeten zijn door het carnavalsvirus of er gewoon wat meer willen over weten. De vertrouwde stemmen van Sonia en Didier zal men echter niet meer horen.

Victoria (FM 105.2) kiest voortaan voor '100 procent happy music" de hele dag door, maar steekt op maandagavond nog een tandje bij in het druk beluisterde programma "Carnavalitis". Ga op maandagavond de hangars of stikateliers van de carnavalsgroepen binnen en gegarandeerd klinkt "Carnavalitis" door de boxen. Sonia D'Ours en Didier Decooman geven na 13 seizoenen de fakkel door aan een vernieuwde ploeg onder leiding van Frank Vannerom.
NIEUWE RUBRIEKEN
Het team van "Carnavalitis" tracteert  elke week op heel wat nieuwtjes over het Halse carnaval en een gezonde portie carnavals-en feestmuziek. Maar er zijn ook nieuwe rubrieken zoals : Carnavalitis on the road : reportages met verrassende invalshoeken; De minuut van..: 7 carnavalspersonality's leggen in 1 minuut uit wat carnaval voor hen betekenten vleege in d'archieve : hoogtepunten uit het klankarchief van Victoria met carnavalsherinneringen van de jaren 80 tot nu.
 CARNAVALITIS ON TOUR
Wekelijks ontvangen ze tientallen gasten en carnavalsprominenten in de nieuwe studio boven het Streekproductencentrum. Maar ze trekken er ook op uit. Fans van het programma zijn welkom op volgende data om een uitzending van Carnavalitis live mee te maken én optredens van carnavalsartiesten mee te pikken:
-
maandag 25 januari: live vanuit Sportcafé De Bres tijdens de eetkermis van Dei van ba Chic
-
maandag 8 februari: live vanuit café ’t Oud Kasteel
-
maandag 22 februari: live vanuit café ’t Maeske
-
maandag 29 februari: live vanuit café Lamme Gisj
-z
aterdag 30 januari: live vanuit CC 't Vondel voor de prinsenverkiezing van Halattraction
-
zaterdag 6 februari: live vanuit Campus Don Bosco voor het Oenstellingsgala van de Hofmaarschalken en Hofdames.
-z
aterdag 13 februari: DB Senioren @ Lindegroen
-
zaterdag 20 februari: verbranding heerschappij 2015 @ Grote Markt
CARNAVAL TOP 100
Ook de carnaval top 100 komt er weer aan. Luisteraars kunnen vanaf 1 februari stemmen op hun favoriete carnavalhit. Vorig jaar kregen De Leste Kannekes de meeste stemmen voor hun aanstekelijke meezinger "Man sluiters". Uitzending: zondag 28 februari vanaf 11, hiermee knopen ze terug aan met de traditie, zijnde de Carnaval Top 100 op de zondag voor het carnavalsweekend!
GRUUTE MET LIVE
Tijdens het carnavalsweekend brengt Victoria 3 dagen en nachten verslag uit vanuit een tijdelijke studio op de Grote Markt. Zo beleeft wie er niet kan bij zijn, de hoogtepunten van het Halse carnaval vanop de eerste rij. In samenwerking met de carnavalswebsite www.gruutemet.be  zorgt Victoria opnieuw voor livestream-videobeelden van de verschillende stoeten en de feestende massa op de Grote Markt.
Ook de prinsenverkiezing kan men op zaterdag 30 januari vanaf 18 uur volgen op de radio
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024

archief