HALLE - Retro affiche voor carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Retro affiche voor carnaval

Editiepajot_halle_halattraction_affiche2foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

Carnaval Halle bestaat 110 jaar. En als men weet dat alle veelvouden van 11 gevierd worden, is men in Halle met een affiche naar buiten gekomen die doet denken aan vroegere tijden. De hoofdschotel van het hele promotionele drukwerken menu is ongetwijfeld de jaaraffiche voor carnaval. Halle zet de zotskap op met halfvasten (5, 6 en 7 maart)

Geen simpele opdracht om een ontwerp te creëren dat het juiste feestgevoel weergeeft en terzelfdertijd als uitnodiging niet te weerstaan is. Deze editie kozen ze voor een opmaak met een retro karakter. De "goede oude tijd" overgoten met een modern sausje.
Carnaval bestaat in Halle dan ook al vele jaren. lntussen bestaat de organisatie zelfs al 111 jaar. Reden te meer om met een knipoog terug te kijken naar het verleden.
De affiche is klaar! Met de gouden toverstaf tovert Nele Detobel, van de gelijknamige drukkerijeen prachtige affiche uit haar printer.
Met deze creatie nodigen wij allen en iedereen uit, om samen drie dagen en nachten feest te komen vieren. Voor alle gedetailleerde informatie kan men steeds terecht op de site www.carnavalhalle.be .
De affiches bereiken nationaal hun doel dankzij de digitale kanalen, de Gilles,de carnavalsverenigingen die buitenstedelijke bezoeken plannen en de foorreizigers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief