Carnaval HALLE - Weinig incidenten tijdens eerste nacht

C21
Halle_carnaval
 

Carnaval HALLE - Weinig incidenten tijdens eerste nacht

Perscommunicatie_stad
EP
 

De eerste van 3 dolle feestnachten loopt op z’n einde in Halle. De hulp- en veiligheidsdiensten geven aan dat er heel veel volk naar Halle is afgezakt, en dat er in verhouding weinig incidenten waren. De Grote Markt stond bij momenten afgeladen vol – tot in de vroege uurtjes - en de sfeer onder de feestvierders was goed.

Het Rode Kruis verzorgde 33 personen in de hulppost op het terrein. 17 mensen werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Dit laatste cijfer zit in de lijn van de 2 voorgaande jaren, toen telkens een 15-tal personen naar het ziekenhuis werden gebracht. 7 personen hebben zich ook nog op eigen kracht begeven naar het AZ Sint-Maria.
Voor de brandweer waren er in de afgelopen nacht geen carnaval-gerelateerde tussenkomsten.
Ook voor de lokale politie was het een relatief rustige eerste carnavalsnacht. Er werden weinig incidenten gemeld. Hier en daar ontstond een vechtpartij. In totaal werden 11 personen bestuurlijk aangehouden.
Er heerste een zeer gezellige ambiance onder de feestvierders, die zich vertaalde in veel feestgedruis, maar eerder weinig tussenkomsten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief