HALLE - Relatief rustige tweede nacht van carnaval

C21
Halle_carnaval
 

HALLE - Relatief rustige tweede nacht van carnaval

Perscommunicatie_stad
EP
 

De tweede dolle feestnacht van het Halse carnaval loopt op z’n eind. De koude zorgde voor een iets mindere opkomst in vergelijking met andere jaren met beter weer, maar toch vonden nog heel wat feestvierders hun weg naar de Grote Markt. Het feest duurde opnieuw tot in de vroege uurtjes, en ook de tweede dolle feestnacht verliep zonder ernstige incidenten.

Het Rode Kruis verzorgde 20 personen ter plaatse in de hulppost op het terrein, en bracht 13 mensen naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. Dit is minder dan vorig jaar, toen in de tweede nacht nog 20 mensen werden afgevoerd.
De Brandweer rukte uit om een raam te dichten in de Vondelstraat, dat was gesneuveld in het feestgedruis.
De lokale politie kwam tussen in enkele schermutselingen en vechtpartijen, zonder veel erg. Er werden 4 aangiftes gedaan van gestolen gsm-toestellen. 4 personen werden bestuurlijk aangehouden, 5 mensen kregen een Proces-Verbaal voor wildplassen. Er werd ook opnieuw – net als gisteren – een onmiddellijke minnelijke schikking opgelegd voor het bezit van drugs. Betrokkene diende onmiddellijk 150 euro te betalen.
De tweede carnavalsnacht is dus relatief rustig en – naar Halse carnavalnormen – zeer normaal verlopen. De stads-, hulp- en veiligheidsdiensten maken zich nu op voor de derde dag, en de laatste dolle feestnacht.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief