Scholieren helpen carnaval HALLE veilig en proper te houden

C21
Halle_carnaval
 

Scholieren helpen carnaval HALLE veilig en proper te houden

Editiepajot_halle_viltjes_2_foto_merckx
Zo zag het bierviltje er in 2015 ui. (Archief Felix Merckx)
 

In het engagement om het carnavalsfeest in Halle te organiseren, heeft Halattraction  een belangrijk hoofdstuk aan veiligheid en preventie.in zijn programma. Het is immers hun missie om dit evenement veilig en proper te laten verlopen. Zij willen de jeugd bewust te maken dat druggebruik en overmatig alcoholgebruik het feestplezier in de weg staan. Daarom organiseren zij een tekenwedstrijd rond dit thema

Zij organiseren voor alle leerlingen van de Halse secundaire scholen een tekenwedstrijd rond het thema “veilig en proper carnaval in Halle”. De winnende tekening wordt afgedrukt op 150.000 bierviltjes, verspreid over de vele horecazaken in groot Halle.Het ontwerp moet wel aan een paar vereisten voldoen om mee te kunnen dingen naar de mooie prijzen, het ontwerp wordt op een bierviltje geprint. Dit wil zeggen dat een drukke tekening op een A4 pagina, technisch niet duidelijk op het formaat van een bierviltje kan weergegeven worden. Een bierviltje meet 9cm bij 9cm.

 

Het ontwerp moet vergezeld gaan van een gerichte slogan. Deze slogan brengt duidelijk de boodschap naar buiten. Let wel op! Gebruik geen merkartikelen, namen of  logo’s van bestaande of bekende bedrijven en figuren.

 

Alle deelnemende ontwerpen worden gejureerd en beoordeeld. De genomineerde ontwerpers worden verwittigd en uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te komen nemen. De bierviltjes en het winnende ontwerp worden voorgesteld tijdens een officiële persvoorstelling zodat via meerdere mediakanalen het grote publiek bereikt wordt.

 

Noteer op de ontwerpen zeker volgende gegevens: naam, voornaam, adres en e-mailadres van de ontwerper, de naam van de school en de klas. Dit helpt ons om de laureaten tijdig uit te nodigen. Ook een korte toelichting van het ontwerp en bijhorende slogan kunnen de jurering ten goede komen.

 

Alle tekeningen worden in de loop van de maand november opgehald na afspraak met de directie

 

Alle tekeningen worden in de school opgehaald na afspraak met de bevoegde directies.

 

Om de productie van de biervilten vlot te laten verlopen is onze uiterste streefdatum, de tekeningen tegen half november op te halen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2016
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 24 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 feb 2024
Devogeleer Emile | 22 feb 2024

archief