Benjamins BBC ALSEMBERG kampioen

C21

Benjamins BBC ALSEMBERG kampioen

Editiepajot_beersel_benjamins
I ngezonden foto
 

De benjamins van BBC Alsemberg hebben de eerste plaats behaald in hun reeks. Trainer -Coach Wanda Van Hemelrijck blikt terug op haar eerste seizoen.

 “Voor een eerste seizoen als coach kon ik mij als eindresultaat op papier natuurlijk niet beter voorstellen dan mijn ploeg die kampioen wordt! Ondanks het - tegenover de andere ploegen die wij zijn tegengekomen - kleine gestalte van de benji's & de grote mix aan leeftijden & ervaring hebben ze zich er toch maar mooi doorgeslagen. Ik heb in het begin van het seizoen echter gezegd dat het mij nooit om punten of resultaten zou gaan, en daar blijf ik bij. Het is mijn hoofddoel geweest iedereen zoveel mogelijk kansen te geven, ervaren of nieuw, en ik denk dat mij dat best goed gelukt is & de spelers dit ook aangevoeld hebben - dat hoop ik althans. Ik wil dit principe ook absoluut doortrekken naar volgend seizoen,” zegt Wendy
 
Zij ziet dit kampioenschap ook als kans voor onze Beerselse basketbalclub om haar frisse jeugdbeleid op de kaart te zetten: “Wij zijn alles in het werk aan het zetten om de jongeren die zich vol enthousiasme inschrijven in de club nog enthousiaster te maken. Nu we over een aantal coaches beschikken die een trainerscursus hebben gevolgd en willen blijven bijleren, en voor het resterende superleergierige trainers/coaches die alles in het werk zetten om onze jeugd basketplezier en de nodige kennis bij te brengen, denk ik dat de kwaliteit van onze trainingen gestaag omhoog gaat, en dit bij alle jeugdploegen. Ook de superplezante sfeer tussen de verschillende jeugdtrainers en –spelers maakt het meer dan de moeite waard 2 keer per week training te komen geven!”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief