BEERSEL - Café De Vissers definitief dicht

C21

BEERSEL - Café De Vissers definitief dicht

Editiepajot_bart_devill___sluiting_de_vissers
Foto © Bart Devillé
 

Het kan niet worden ontkend Café De Vissers ‘aan de voet van ‘den Alsemberg’, in de Beerselse deelgemeente Alsemberg, is al heel wat jaren een monument in Beersel. Ooit was dit een tweede thuis voor Clouseau. En daar komt nu een einde aan: café De Vissers sluit definitief de deuren.

Het laatste weekend wordt dan ook een feestweekend ’10 jaar Ben & Babs in de Vissers ‘. Dit vindt plaats vrijdag 25 januari van 15u tot 03u met van 21u tot 22u Discobar Fankorsjau, van 22u tot 01u optreden Bram & Lennert en van 01u tot 03u Verrassings DJ. Zaterdag 26 januari van 17u tot 03u blijft het café 10 uur open, met alles er op en er aan vergezeld van een fuif met vissers-klassiekers en DJ Tiekes. Ook zondag van 15u tot 01u staat in het teken van 10 jaar Ben & Babs. Van 15u tot 18u Spelletjesnamiddag met darts, kicker, shuffle, Danny De Duiker en Dobbele king. Om 20u30 Samenzangavond met Bram en MC Peter Stiens en om 00u30 emotioneel moment met het laatste half uur van Café De Vissers.
Ben Rillaert, laatste ‘visser’: “Uiteraard hadden wij, Babs en ik, het ook anders gewild. Een jaar geleden stelden wij ‘De Vissers’, omdat wij aan gezinsuitbreiding dachten, te koop. Niettegenstaande dit toch hèt café van Alsemberg is, kregen wij geen enkel interessant bod en houdt De Vissers op te bestaan. “
Ben Rillaert en Babs Colla blijven hier wel wonen. Ben: “De jongste tijd was het hier wel opvallend kalm tijdens de dag. Ik ging dan ook aan de slag bij mijn vader als elektricien. En nu met de gezinsuitbreiding in het achterhoofd hebben wij de stap gezet. “
Toch geeft Ben toe dat hij de sociale contacten zal missen… “Maar daar kunnen wij wat aan doen en zullen wij ook doen. “ Zelf zit hij ook nog met heel wat plannen in zijn achterhoofd. En daar over later meer.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2013
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief