BEERSEL - Jeugd KT De Alsembloem ‘doet het’ met eigen productie

C21

BEERSEL - Jeugd KT De Alsembloem ‘doet het’ met eigen productie

Editiepajot_bart_devill___jeugd_kt_alsembloem
foto Bart Devillé
 

‘Tempus Transportus’ is de nieuwste eigen productie van de jeugd van K.T. De Alsembloem. De opvoeringen vinden plaats in zaal De Put van Vormingscentrum Destelheide te Dworp. Loes Van Eesbeeck zit opnieuw in de regisseursstoel en begeleidt haar groep van tweeëntwintig jonge acteurs.

Op 25 en 26 april, telkens om 20u, zullen de jeugdige Alsembloemleden het resultaat van een jaartje werken en spelen tonen in vormingscentrum Destelheide te Dworp. Loes Van Eesbeeck: “Sleutelbegrippen van deze voorstelling zijn ‘eigen inbreng’ en vooral ‘spelplezier’. Er zijn genoeg stukken te vinden voor jeugdige acteurs. Maar door de jongeren zelf te laten nadenken over en te laten schrijven aan een stuk, krijg je een voorstelling die zoveel authentieker is. Er wordt trouwens niet alleen maar geacteerd. Voor kostuums en aankleding van de scène werd er samen duchtig geknutseld.”
 
Acteurs zijn Zeno Debraekeleer, Tibo Debraekeleer, Imke Schets, Jitte Schets, Semele Uyttenbroeck, Jeremias Uyttenbroeck, Febe Demunter, Jolien Verschingel, Joy Van Brussel, Laura De Vroede, Nikki Deras, Laure Raymaeckers, Camille Gilbert, Fedra Vanhee, Lotte Ravestijn, Willem Ravestijn, Yelle De Kegel, Loïc Bernolet,Jonas Noé, Mathias Xhibitte, Sibe Swalens, Frederik-Jan Billiet en Loes Van Eesbeeck.

Tickets kosten 5 euro en zijn te verkrijgen bij alle jeugdspelers of te bestellen via info@dealsembloem.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief