OKRA BEERSEL bezoekt weerstation

C21

OKRA BEERSEL bezoekt weerstation

Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 
Editiepajot_beersel
Ingezonden foto
 

De leden van Okra Beersel brachten een bezoek  aan Meteo Tollembeek, het weerstation in de gemeente Galmaarden. Het is al lang geen publiek geheim meer, dat Meteo Tollembeek een  grote aantrekkingskracht uitoefent op diverse scholen en verenigingen en ook dit maal was het bezoek ontegensprekelijk een schot in de roos.

De OKRA bezoekers uit Beersel werden ontvangen met koffie en vers gebakken wafels op grootmoeders wijze. Daarna volgde een bezoek aan het waarnemingspark in de tuin, waar alle waarnemingstoestellen uitvoerig werden besproken. Terug binnen was er dan een uitgebreide power point projectie op groot scherm, waar men alles te weten kwam over hoe de dagelijkse weerberichten tot stand komen. Ook werden er een hele reeks wolken foto’s  getoond en besproken.

Als afsluiter kregen alle bezoekers het handboek ‘Weerkunde of Meteorologie’, dat weerman Luc Herremans heeft geschreven. Een boek boordevol informatie over het waarnemen van ‘Het Weer’ als aandenken aan dit bezoek. Wie graag het weerstation wil bezoeken kan mailen naar info@meteotollembeek.be of bellen naar 0475 74 56 76

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief