Opendeurdag bij Volleybalclub Davoc LOT

C21

Opendeurdag bij Volleybalclub Davoc LOT

Editiepajot_lot
Ingezonden foto
 

Volleybalclub Davoc Lot is een erkende en ambitieuze club met een rijke traditie. Ze bieden de jongeren uit de streek de mogelijkheid om de volleybalsport te beoefenen onder begeleiding van gediplomeerde train(st)ers. Heb je zin om het ook eens te proberen? Ga dan naar de opendeurdag op zaterdag 26 april om 14u30 in sportzaal Vogelenzang in de Dworpsestraat 147 in Lot.

Volleybalclub Davoc Lot is al jaren één van de betere clubs in Vlaams-Brabant en worden daarvoor ook jaarlijks beloond en erkend door zowel de Vlaams-Brabantse volleybalbond als door de Vlaamse volleybalbond. Getuige daarvan zijn de 2 gouden medailles die ze in 2013 ontvangen hebben. De eerste gouden medaille werd toegekend door de Vlaamse Volleybalbond in het kader van het jeugdsportfonds. Slechts 5 clubs uit Vlaams-Brabant werden met deze hoogste eer bekroond. De erkenning wordt toegekend op basis van volgende 4 belangrijke criteria: het technisch kader, de breedtesport-promotie, de talentbegeleiding en de jeugdbegeleiding. De tweede gouden medaille werd door de Vlaams-Brabantse volleybalbond toegekend als bekroning voor de jeugdwerking.

Ze tellen ongeveer 170 leden, voornamelijk uit de 5 Beerselse gemeentes maar ook van de omliggende gemeentes. Gesteund door de successen uit het nabije verleden is Davoc Lot een club met heel veel ambitie. Meer info op de website : www.davoc-lot.be en op Facebook :  https://www.facebook.com/DavocLot

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief