BEERSEL - ‘De Zwaan’ een café waar ook toneel wordt gespeeld

C21

BEERSEL - ‘De Zwaan’ een café waar ook toneel wordt gespeeld

Editiepajot_bart_devill___toneel_de_zwaan
foto Bart Devillé
 

De Zwaan is een sfeervol café met fijne dorpssfeer in hartje Dworp, deelgemeente van Beersel. Iedereen is hier van harte welkom, zowel de ‘echte’ liefhebber van een lekker glas bier als de fietstoerist.

Vorig jaar, ter gelegenheid van Sinterklaas werd er al een toneelstuk ‘Sint-Bernardus’ opgevoerd met succes. De koppen werden dan bij elkaar gestoken en met resultaat… Jonas Borremans, Luc De Coninck en Marc Slootmans brengen ‘Salut Papa’.
 
Dit is een komische eenakter van Fons Vinck die voor de 1ste maal wordt opgevoerd en volgens de acteurs misschien de laatste maal, dus zeker komen zien! Dit kan zaterdag 26 april om 19u, zondag 27 april om 11u en 16u en dinsdag 29 april om 20u. De inkom bedraagt 5 euro, waarvan 3 euro drankwaarde. De inkomkaarten zijn verkrijgbaar in de Zwaan en bij de acteurs.
 
Of dit toneel in De Zwaan een traditie wordt? Luc De Coninck: “Het is niet gemakkelijk een stuk te vinden voor drie man en waar de mensen komen naar kijken. Het is ons deze keer gelukt en mogelijk vinden wij nog wat voor de toekomst?!...."
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 05 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024
Hugo Deville | 30 mrt 2024
Hugo Deville | 27 mrt 2024

archief