CC de Meent in ALSEMBERG sluit het seizoen af met een paar Vlaamse topfilms

C21

CC de Meent in ALSEMBERG sluit het seizoen af met een paar Vlaamse topfilms

Editiepajot_alsemberg
Ingezonden foto van 'Flying home'
 

Zo een 7500 filmliefhebbers kwamen het afgelopen seizoen genieten van een film in CC de Meent. De Vlaamse topfilms Het Vonnis, Marina en FC De Kampioenen waren het meest succesvol. Om het seizoen in schoonheid af te sluiten, staan er nog 2 topfilms van eigen bodem op het programma. Daarnaast is er een mooie 3D-film voor de jongeren en andere lego-fans.

Na 7 jaar maakte Dominique Deruddere zijn comeback met het geslaagde FLYING HOME op zondag 6 juli om 20u. Een gewetenloze Amerikaanse investeerder probeert een Vlaamse duivenmelker te overtuigen om zijn prijsduif te verkopen aan een Arabische sjeik. De topcast met o.a. Jan Decleir, Josse De Pauw en Viviane De Muynck spelen met veel warmte en tederheid, 90 minuten lang geniet je met een glimlach van hier tot ginder.

Op 10 juli om 15u zet CC de Meent zijn deuren open voor alle jongeren en andere lego-fans voor LEGO DE FILM (3D). De eerste lego-film is een zeer geslaagde 3D-animatiefilm geworden die, net zoals het speelgoed zelf, niet alleen leuk is voor kinderen.

Zondag 13 juli wordt het seizoen afgesloten met de film rond inspecteur Witse in WITSE DE FILM. Witse keert terug naar zijn geboortestreek om de moordenaar van zijn nichtje te vinden. Een Vlaamse thriller op het scherpst van de snee!

Tickets voor de films kosten in voorverkoop slechts € 5. De avond zelf betaal je € 6 aan de balie. Bij mooi weer ontvangen ze je graag op het zomerterras. Het secretariaat van CC de Meent sluit de deuren van maandag 14 juli tot maandag 18 augustus maar tickets en abonnementen kan je intussen heel makkelijk via de website kopen.

Het nieuwe filmprogramma tot eind december staat intussen ook online. De nieuwste film van de broers Dardenne DEUX JOURS, UNE NUIT, de film over GRACE OF MONACO, Cannes-winnaar WINTERSLEEP en de Amerikaanse versie van THE LOFT zijn maar een paar titels die je zeker niet mag missen. Het volledige programma vind je terug op de website. Het nieuwe filmseizoen start op zondag 24 augustus met THE TWO FACE OF JANUARY, een thriller over een Amerikaans koppel en een sjoemelende reisgids.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief