BEERSEL - Café De Zwaan ging uit zijn dak op de 92 ° minuut

Foto's Emile Devogeleer

Editierpajot_beersel_emil_2_foto_devogeleer
Foto's Emile Dev ogeleer

Editierpajot_beersel_emil_3__foto_devogeleer

Zowel in het zaaltje waar een groot scherm stond als in het café waar dan tv met groot beeld speelde , was er geen plaatsje meer vrij voor de wedstrijd België tegen de Verenigde staten. De Belgen namen met Origi vanaf de start de wedstrijd in handen

Zeker twintigmaal konden zij op voorsprong komen maar telkens stond de Amerikaanse doelmanTim Howard in de weg en bleef het 0-0 na de officiële negentig minuten
Het was opnieuw de gouden wissel ditmaal Lukaku die het verschil bracht. In de 92 min gebeurde het dan toch De Bruyne trapt de oververdiende 1-0 in het doel , en in minuut 104 maakte Lukaku er 2-0 van
Toch bleef de spanning er in toen Green er op minuut 106 de Verenigde Staten terug in de wedstrijd brengt 2-1. Op minuut 114 kon Courtois de gelijkmaker nog vermijden
België verdiend winnaar en neemt het nu op 05 juli om 18.00 uur in Brasilia op tegen Argentinië van Messi en Di Maria