Citytrippen kan ook in BEERSEL

C21

Citytrippen kan ook in BEERSEL

Editiepajot_beersel_toerisme
Foto >Bazrt Devillé
 

De gemeente heeft heel wat te bieden wat betreft groene natuur om in te wandelen, heerlijke streekproducten om te degusteren, roemrijke geschiedenis en indrukwekkende monumenten om te ontdekken. En ook erg belangrijk, je kunt er ook ‘rustige ’nachten doorbrengen.

Zo is er Bezoekerscentrum ‘De Lambiek’ waar je niet alleen het lambiekbier kunt beleven met al uw zintuigen, je kunt er ook kennis maken met alle producenten die op ambachtelijke wijze geuze maken. Je kunt er ook genieten van de Oude Geuze of Oude Kriek van de 11 lambiekbrouwerijen en –stekerijen.
Beersel is uiteraard ook het Kasteel van Beersel, het Provinciedomein van Huizingen, de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Alsemberg en het museum van de Papiermolen Herisem in dezelfde Beerselse deelgemeente. Verder zijn er ook het Provinciedomein Huizingen met o.m. het kasteel in het domein en het kasteel Gravenhof in Dworp.

Overnachten in Beersel kan in de hotels Gravenhof in Dworp en Centrumhotel in Beersel. Verder zijn er nog enkele B&B en de camping in Huizingen. Meer info qua openingsuren en toegangsprijzen kan steeds bekomen worden bij de Dienst toerisme, Gemeenveldstraat 1 1652 Alsemberg. Tel. 02/359.16.36, toerisme@beersel.be  en www.toerismebeersel.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jul 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief