BEERSEL - Tweede Dance Summer Camp van Lise Alexander viel bij iedereen duidelijk in de smaak

C21

BEERSEL - Tweede Dance Summer Camp van Lise Alexander viel bij iedereen duidelijk in de smaak

Editiepajot_bart_devill___summercamp1
foto Bart Devillé
 
Editiepajot_bart_devill___summercamp2
foto Bart Devillé
 

De voorbije week organiseerde Lise Alexander in Vormingscentrum Destelheide in Dworp een tweede Dance Summer Camp. Het kamp werd afgesloten met een spetterend optreden voor ouders en grootouders, familieleden en vrienden en vriendinnen in de zaal van de Destelheide.

Na het eerste succesvolle Dance Summer Camp vorig jaar werd besloten er ook een tweede editie aan toe te voegen. En ook dit jaar werd het een succesverhaal met niet minder dan 50 deelnemers uit heel Vlaanderen. Zij besteedden zo wat 5 à 6 uren per dag aan de dans.
 
Lise Alexander werd bijgestaan door docenten Min Hee Bervoets, Cleo Vanlommel, Kathy Nagels en Mamadou Tandia. De dansers en danseressen bleven hier ook overnachten en dit zorgde dan ook voor een speciale band. De jongeren waren heel opgetogen: Noortje uit Ninove vond het kamp heel tof, veel variatie, leuke activiteiten… “de uren vlogen voorbij”. En Caro uit Aalst: “We mogen hier zeker spreken van een hoog niveau, een toffe en goede sfeer. Iedereen straalde dag na dag enthousiasme uit, zowel docenten als deelnemers." Alleszins komt er ook volgend jaar, tijdens dezelfde periode, een derde Dance Summer Camp.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 aug 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief