BEERSEL / HALLE OEH organiseert nu ook het BK voor atleten met een handicap

C21

BEERSEL / HALLE OEH organiseert nu ook het BK voor atleten met een handicap

Editiepajot_bart_devill___oeh
foto Bart Devillé
 

 

Het mag worden gezegd. Voor atletiekclub Olympic Essenbeek Halle blijft het zomers druk. Na de organisatie van haar allereerste Flanders Cup in juni, het Provinciaal Kampioenschap voor benjamins, pupillen en miniemen, de allereerste meerkamp voor teams in België en twee succesvolle atletiekkampen in augustus, staat er een nieuw kampioenschap op stapel.
Op zaterdag 13 december organiseert de club het Belgisch Kampioenschap voor atleten met een handicap. Het kruim van de Belgische atleten met een beperking zal het dan tegen elkaar opnemen op de atletiekpiste van het Provinciaal Domein van Huizingen, de thuisbasis van OEH.
De wedstrijden starten op om 13 uur. Deze worden voorafgegaan door een G-atletiekmeeting(vanaf 10u ’s morgens), een atletiekgebeuren voor atleten met mentale handicap. Het hele gebeuren wordt georganiseerd met de medewerking van de Vlaamse Atletiekliga, de Sportdienst Halle, de Stad Halle, het Provinciedomein van Huizingen, Parentee en het Belgian Paralympic Committee. Tijdens het BK voor atleten met een handicap wordt er eveneens een wedstrijd voor masters(veteranen)georganiseerd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 sep 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 23 apr 2024
Hugo Devillé | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Hugo Devillé | 05 apr 2024
Marc Sluys - Hugo Deville | 03 apr 2024

archief