BEERSELse avondjaarmarkt komt er aan

C21

BEERSELse avondjaarmarkt komt er aan

Editiepajot_bart_devill___avondmarkt_beersel
foto Bart Devillé
 

Voor de kermis en avondjaarmarkt van Beersel, dit jaar al de twintigste editie, in het centrum van de gemeente, kom je naar de gemeente zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 september. De avondjaarmarkt vindt plaats op zaterdag 20 september vanaf 17u.

Een heel belangrijke activiteit dit weekend is ongetwijfeld ook de traditionele Kunstmarkt die plaats vindt in de Gemeentelijke Feestzaal Hoogstraat 1 te Beersel en georganiseerd wordt door Curieus Beersel. Deze Kunstmarkt is open op zaterdag 20 september vanaf 14u en op zondag 21 september van 14 tot 18u30. Deelnemende kunstenaars zijn: Jules-Matthias Barras, Jean-Pierre Bouxain, René Brognaux, Hugo Casaer, Nathalie Colpé, Antoine Coomans, Ingrid De Dobbeleer, Hendrik De Greef, Britt De Metter, Magde De Mol, Paul De Wolf, Irène Dedeurwaerdere, Michel Dehaeseleer, Ulrike Dehaeseleer, Nadine Dekaezemaeker, Brigitte Demol, Nadine Deridder, Albert Desmedt, Xavier Devacht, Denise Faignaert, Erna Franchet, Anita Hayen, Viviane Hennau, Els Huygen, Laurent Jacobs, Gilbert Jakont, Josee Laus, Theo O, Veine Peeters, Christiaene Renders, Ode Rodrigues Pereira, Jacqueline Romain-Winderickx, Jacqueline Rybarczyk, Geert Van Belle, Rita Van Isveldt, Liliane Vanginderdeuren, Francis Verheylewegen, Katrien Voets, Monique Weets en Rita Wets.
 
En wat nu de eigenlijke avondjaarmarkt betreft….. De opening wordt voorzien op zaterdag 20 september om 17u. Ook de Koninklijke Fanfare ‘Eendracht maakt Macht’ uit Lot is terug op de afspraak. Na de opening zorgen zij ook voor de welgekomen ambiance in de straten van de gemeente. Ook is er ‘Feest in de Straat’ met ‘Fleur’, ‘Carte Blanche! ‘ ,Kinderanimatie Tommykiko en de tweede editie van het ‘jaarmarktterras’ op Malleboot Beersel met optredens van o.m. The Village, De Kozzes en Paul Severs. Uiteraard is er ook nog de animatie van en door plaatselijke verenigingen, allerhande activiteiten voor de kinderen en de Avondjaarmarkt in de Hoogstraat, een stukje Schoolstraat aansluitend met de jaarlijkse kermis en de Kelleveld. Tijdens de avondjaarmarkt worden traditioneel ook azalea’s verkocht(6 euro) in het kader van de actie ‘Kom op tegen Kanker’. Voor meer info hieromtrent: www.komoptegenkanker.be of Koen Fredrix 0495/32.75.76, Anne Marie Mommaert 02/377.27.94 en marc.desmedt2@telenet.be .

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2014
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Deville | 27 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Hugo Deville | 23 mrt 2024
Hugo Deville | 19 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024
Hugo Devillé | 18 mrt 2024

archief